⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

O kadar çok ders çıkarıyoruz ki alınan dersler birbirine karışıyor olmalı.

Uğurcan olmayınca yarım düzine gol yeme ihtimalimiz vardı maçta. Halbuki Alanya ve Göztepe maçlarından bir ders çıkartmıştık.

Haftaya Antalya maçında da ders aldığımız Kocaeli maçı gibi oynamayız umarım.

A planı press
B planı yok

Geçen hafta berabere kalsak bu akşam yine yenilebilirdik.
Kadro tamamen press oyununa göre şekillenmiş.
Teknik kalite neredeyse sıfır.
Şu oyun şekli ile her deplasman zulüm olacak.
Ayrıca 2022'de kurulan takım 5 sene daha yaşlanmış olacak.

Vallahi ligde bu kadar keskin bir şekilde futbol dersi veren takım görmemiştim, ağzımıza sıçtılar ağzımıza. Hoca hocalık dersi verdi, topçular topçuluk dersi verdi. Ama daha kötüsü şu ki, bu görüntüyü hafife alan taraftarlar var halen. Basit bir yol kazası gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kocaelispor u Okan hoca gaza getirdi rezil olduk, Samsun u da haftaiçi şampiyonluk kutlaması gaza getirdi yine rezil olduk... Bu sezon ne çektiysek göt kalkıklığından çektik
Yok yav alakasi yok. Takim üretemiyor. En büyük sorun bu. Ic sahada deli gibi pres yapip rakibi hataya zorlayacagiz da gol atacagiz. Ohooho.

UCL başlayana kadar iyiydik veya milli araya kadar.
Ondan sonra ya 2. viteste oynadık ya da 5.
Oyun olarak hicbir zaman iyi degildik. Bunu bi anlayin halil. Bugün oynadigimzda resmen göstergesiydi bütün sezonun. Aslinda mac 1:1 ken kaleye kac kez gittik naci kazanacak anlar oldu ama üretemiyoruz iste. En iyi örnek top barisa geliyor osimhen kosu gösteriyor. Osimhen 1:1e kalmis pasi atmiyor. Tamam atma ama iceri deza alana daldignda pozisyonuda bitir ozaman. Arkadan oyuncu gelip topu kapti ayagindan. Bi poziyonu ancak bukadar rezil edebilirsin.

Takıma güveniyorum ama inanmıyorum bu maçın böyle olacağını az çok tahmin edebiliyordum. Bu takımın miadı doldu. 1 haziran tarihinde dozerle girilmesi gerekiyor zira iskelette minimum 3 değişiklik şart.
Şampiyonluk yolunda Kocaeli sonrası bu maçta yaşananlar tam anlamıyla genlerimize aykırı bu da neden değil bir sonuç umuyorum ki bu değişimi iyi yapacağız.

Rehaveti atlatamadan çıkmış takım rakip de iyi bir takım olunca bir de kendi sahalarında sonuç böyle oldu haftaya şampiyon oluruz abartıp herkese saydırmaya gerek yok fakat takımın bir kısmı değişmeli en az 5-6 transfer lazım

Takıma güveniyorum ama inanmıyorum bu maçın böyle olacağını az çok tahmin edebiliyordum. Bu takımın miadı doldu. 1 haziran tarihinde dozerle girilmesi gerekiyor zira iskelette minimum 3 değişiklik şart.
Şampiyonluk yolunda Kocaeli sonrası bu maçta yaşananlar tam anlamıyla genlerimize aykırı bu da neden değil bir sonuç umuyorum ki bu değişimi iyi yapacağız.
Peki bu değişimi kimle yapacağız, yonetim ve baskani biatci kültüre benzedigimiz icin degistirmiyoruz ama hoca da ayni kalacak gibi yani ayni hocayla değişim nasil olacak ,bence değişim hocadan baslamali ki doymus oyunculara da sıra gelsin

Peki bu değişimi kimle yapacağız, yonetim ve baskani biatci kültüre benzedigimiz icin degistirmiyoruz ama hoca da ayni kalacak gibi yani ayni hocayla değişim nasil olacak ,bence değişim hocadan baslamali ki doymus oyunculara da sıra gelsin

Deneyeceğiz işte ben de başarabileceğimizi çok düşünmüyorum ama denemek denememekten daha iyi sonuç verecektir çünkü eldeki malzeme iflas etti.

Futbolda her rakibi ciddiye alacaksın. Deplasmana gelen taraftarına, kombine alıp her maçına gelen taraftarına, mesleğine saygın olacak. Hiçbir maçı hafife almayacaksın. Şampiyonsan şampiyon gibi oynayacaksın. Çok kırıcı bir maç oldu.

Frankfurt, Kocaeli, Usg, Monaco, City, fb(süper kupa), Juve rövanşı, Liverpool deplasmanı, Konya, Trabzon, Gençler ( kupa ) ve Samsun bu sene aldığımız yenilgiler. Hangi maçta iyi oynadık?
Bu sene yenilgi aldığımız hiçbir maçı iyi oynamadık.

Frankfurt, Juve ( rövanş), City ve Liverpool(dep) maçlarında daha kötü sonuçlar alabilirdik. Çaresiz kaldığımız dört maç buydu.

Diğer yenilgilerde yanlış kadro tercihleri, sakatlıklar, cezalılar, formsuzluklar bahane oldu.

Ama Samsun maçının hiçbir izahı olamaz. Kaleci hariç tam kadroyuz. Geçen hafta en yakın rakibini yenip umutlarını bitirmişsin.

Güle oynaya kazanacağımız maçı rezil bir sonuçla bitirdik.

Bu sene çok fazla maç kaybetti takım. Hem de kötü oynayarak.

Bunlar bir uyarı. Bu kadronun ve teknik-taktik anlayışının değişmesi gerekiyor seneye.

Yok arkadaş bu skor kabul edilemez 10 kişi kalsanda kabul edilemez Samsunlu oyuncuları tebrik ediyorum ama takımımın performansını kabul edemiyorum

HHVoqmmWQAAjvAb.webp

Geri
Üst Alt