Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.089
- 2.910
- 1.588
Kocaelispor u Okan hoca gaza getirdi rezil olduk, Samsun u da haftaiçi şampiyonluk kutlaması gaza getirdi yine rezil olduk... Bu sezon ne çektiysek göt kalkıklığından çektik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UCL başlayana kadar iyiydik veya milli araya kadar.Son 4 senenin en garip sampiyonlugu olacak olabilirsek tabiki. Bütün sezon bikere oturup keyifle mac izleyemedik oyun olarak.
Yok yav alakasi yok. Takim üretemiyor. En büyük sorun bu. Ic sahada deli gibi pres yapip rakibi hataya zorlayacagiz da gol atacagiz. Ohooho.Kocaelispor u Okan hoca gaza getirdi rezil olduk, Samsun u da haftaiçi şampiyonluk kutlaması gaza getirdi yine rezil olduk... Bu sezon ne çektiysek göt kalkıklığından çektik
Oyun olarak hicbir zaman iyi degildik. Bunu bi anlayin halil. Bugün oynadigimzda resmen göstergesiydi bütün sezonun. Aslinda mac 1:1 ken kaleye kac kez gittik naci kazanacak anlar oldu ama üretemiyoruz iste. En iyi örnek top barisa geliyor osimhen kosu gösteriyor. Osimhen 1:1e kalmis pasi atmiyor. Tamam atma ama iceri deza alana daldignda pozisyonuda bitir ozaman. Arkadan oyuncu gelip topu kapti ayagindan. Bi poziyonu ancak bukadar rezil edebilirsin.UCL başlayana kadar iyiydik veya milli araya kadar.
Ondan sonra ya 2. viteste oynadık ya da 5.
Peki bu değişimi kimle yapacağız, yonetim ve baskani biatci kültüre benzedigimiz icin degistirmiyoruz ama hoca da ayni kalacak gibi yani ayni hocayla değişim nasil olacak ,bence değişim hocadan baslamali ki doymus oyunculara da sıra gelsinTakıma güveniyorum ama inanmıyorum bu maçın böyle olacağını az çok tahmin edebiliyordum. Bu takımın miadı doldu. 1 haziran tarihinde dozerle girilmesi gerekiyor zira iskelette minimum 3 değişiklik şart.
Şampiyonluk yolunda Kocaeli sonrası bu maçta yaşananlar tam anlamıyla genlerimize aykırı bu da neden değil bir sonuç umuyorum ki bu değişimi iyi yapacağız.
Peki bu değişimi kimle yapacağız, yonetim ve baskani biatci kültüre benzedigimiz icin degistirmiyoruz ama hoca da ayni kalacak gibi yani ayni hocayla değişim nasil olacak ,bence değişim hocadan baslamali ki doymus oyunculara da sıra gelsin
++2 golün yarı otomatik görüntüsü var mı?
Bu okan buruk böyle oynatmaya devam ederse bi deplasmanda 7-8 yeriz demedi demeyin. Liverpool juve frankfurtta Allah korudu6-7 lik maçtı