⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

profesyonel şekilde yönetilene, anlayana, dersini alana şampiyonluğu 1 hafta erken ilan ettirmeden çok daha fazlasını vaat eden 1 karşılaşma oldu.

-apo-davinson'un 2'si yanyana olmaz bu saatten sonra. davinson'un yerine zaruri, apo'nun yerine fırsat gelirse çok daha iyisini almak ''zorundayız''. bu ikili geçtim şampiyonlar ligini, bizim dandik ligde çift santrafor sürprizini bile karşılayamıyor artık. gönderilsinler demiyorum ama en az 1'inin yerine tartışılmaz 1 stoperin gelmesi gerektiği ortada.

-takımın orta sahadaki fiziki yetersizliğinden dem vuruyoruz ama teknik anlamda da müthiş zayıfız. özellikle sara da kendini sonraki eşine saklarken değil 11'e 10, 11'e 11'de bile skorda geri düşünce normal bir büyük takım gibi topu ayağımıza alıp oyunu rakip yarı sahaya yıkamıyoruz. bugün samsun 0-0'da da daha iyi takımdı, 0-1'de de, 2-1'de de. orta saha yokluğu artık çok karikatürize edildi ama yoksunluk öyle boyutlardaki leao, ronaldinho zart zurt şaklabanlıklarından çıkıp eldeki bütçenin büyük kısmı bu zaafiyeti ortadan kaldırmak için kullanılmalı. tanju mudur ne boktur top diye oynadı bugün bizim aktif dinlenmedeki orta sahayla.

-iç sahayla dış saha, derbi konstrasyonuyla erken şampiyonluk aynı motivasyonu getirmez. o yüzden göztepe deplasmanıyla kupadaki gençler mentalite, içerdeki fener maçıyla deplasmandaki samsun maçına aynı 11'le çıkılmaz. sallai fener maçında top yapma anlamında ne kadar fayda sağladıysa bugün iyi hazırlanmamış takımın kolay geçilen orta sahasında da o denli zaafiyet yarattı. burda isim isim oyuncu da suçlayamam, konsantrasyon da. aradaki bu farklılıkları işaret etmesi adına hocaya iyi 1 yardımcı şart, şu ligde 2 hafta kalan 9 maçta puan kaybı 4 mağlubiyet hanede yazılıysa her şey de güllük gülistanlık değil demektir.

karşımızda 5 yıldır, 12 yıldır şampiyonluk bekleyen aciz yaratıklar var. biz 1 hafta daha bekleriz o sıkıntı değil ama böyle abuklukların olmaması için bu kez profesyonel 1 ekiple harcanan bütçeye yaraşır oyuncu ve teknik kadrolar oluşturulmalı. karşıda sınırsız ve kanunsuz 1 bütçeyle her sene daha iyi ve kurnazını yapmak için hazırlanan bir ekip var, gerekli önlemleri almazsak hoca ve oyuncu seçiminde piyangoyu tutturdukları bir günün faturasını bu akşamdan çok daha ağır ödeyebiliriz.

Valla iyi dağıttılar bizi
geçen haftaki galibiyet olmasa işimiz yaş idi
ha şimdide pek kolay değil işimiz de

Samsunun orta sahadaki en iyi adamının, nitchamın olmadığını da unutmayalım. Ulan öyle böyle rezalet değil. Daha 2 hafta önce de yedek gbirliğine elenmiştik, unutulmasın.

Yav bir de şampiyonluk maçlarını alırız falan işini geçtim ben yine içeride şampiyon olalım istiyordum en azından Antalya maçına giderim heyecanı olur biraz dedim de öyle rezil bir iş yaptık ki bugün hani 1-0 ,2-1 olsa berabere bitse sağlık olsun içeride Antalya yeneriz derdim de öyle bir duruma geldim ki anasını satayım acaba 2 puan çıkar mı durumuna geldim inş paşa maçına kalmaz

Vallahi ligde bu kadar keskin bir şekilde futbol dersi veren takım görmemiştim, ağzımıza sıçtılar ağzımıza. Hoca hocalık dersi verdi, topçular topçuluk dersi verdi. Ama daha kötüsü şu ki, bu görüntüyü hafife alan taraftarlar var halen. Basit bir yol kazası gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alakası yok. Heriflerin tek olayı var 1 kişi orta sahada boşa çıksın on pas atalım. Bunu açıp maç özetleri izleyen adam zaten anlardı.

Kanatlardan hızlı adamlarala gelecekler ortada biri boşa kaçacak ileri şişirecek. Tipik bir kuzeyli takımlara yaptığımız mallık örneği.

Kenardaki hadi herkes bir kere ileri doğru basıp pozisyon kaybediyoruz taktiği dışında bir taktik geliştirebilseydi şu maçtan 3-1 falan galip ayrılırdık.

Futbol dersini bizim sahadaki milyonluk eşekler verdi.

Sane denilen boş maç seçen elemanın 1 tane olumlu hareketi yok.

Abdülkerim bu takımda maximum yedek olabilir ne zaman pozisyonunu kaybetse gol yedik. Colombiyalıyı saymıyorum bile.

Lemina da maç seçiyor.

Tribünden o kadar net görünüyor ki bazı şeyler bildiğin ne oynadığımızı algılama şansın yok. Biri topu alsın dikine koşsun tek olayımız bu.
Yunus, barış, sane, lemina farketmeksizin öyle.

Net olarak bu takıma da kondisyoner ekibi lazım yunus 20. dakikada bitti böyle bir şey olabilir mi yav.

Yav bir de şampiyonluk maçlarını alırız falan işini geçtim ben yine içeride şampiyon olalım istiyordum en azından Antalya maçına giderim heyecanı olur biraz dedim de öyle rezil bir iş yaptık ki bugün hani 1-0 ,2-1 olsa berabere bitse sağlık olsun içeride Antalya yeneriz derdim de öyle bir duruma geldim ki anasını satayım acaba 2 puan çıkar mı durumuna geldim inş paşa maçına kalmaz

Paşa maçında 90+8'de atılan golle gelen şampiyonluk yükleniyor gibi

Geri
Üst Alt