Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.766
- 24.220
- 3.198
toreyra lemina yakobs gunay sancez
sut
sut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla görmedin, göstediklerinide harirlamiyorum. Benim icin ofsayt gibiydi bu pozisyon kolay kolayda yanilmam ofsaytlarda.2 golün yarı otomatik görüntüsü var mı?
Dert etmeyin... Bazı maçlar vardır, kaybetmen gerekir, sorgulamayın. Haftaya 4 atar şampiyon oluruz![]()
amma gerginsiniz be renktaşHakem tayfası gibi avukatlamı anlaştın. Hakaret davası açıp paramızı mı alacaksın. Bu ne biçim post.
amma gerginsiniz be renktaş
sakin olun valla yaşlanınca tansiyondan gideceksiniz
Okan hoca kesinlikle seneye de kalmalı. kendisi hakkında söylediğim şeylerde yanıldığımı düşünüyorum. ne olursa olsun kimse 4 sene üst üste şampiyon yapamazdı. helal olsun hocam
Alakası yok. Heriflerin tek olayı var 1 kişi orta sahada boşa çıksın on pas atalım. Bunu açıp maç özetleri izleyen adam zaten anlardı.Vallahi ligde bu kadar keskin bir şekilde futbol dersi veren takım görmemiştim, ağzımıza sıçtılar ağzımıza. Hoca hocalık dersi verdi, topçular topçuluk dersi verdi. Ama daha kötüsü şu ki, bu görüntüyü hafife alan taraftarlar var halen. Basit bir yol kazası gibi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav bir de şampiyonluk maçlarını alırız falan işini geçtim ben yine içeride şampiyon olalım istiyordum en azından Antalya maçına giderim heyecanı olur biraz dedim de öyle rezil bir iş yaptık ki bugün hani 1-0 ,2-1 olsa berabere bitse sağlık olsun içeride Antalya yeneriz derdim de öyle bir duruma geldim ki anasını satayım acaba 2 puan çıkar mı durumuna geldim inş paşa maçına kalmaz
Emre zeytinli antu da ayni mesaji yazmisPaşa maçında 90+8'de atılan golle gelen şampiyonluk yükleniyor gibi