⚽ SL 25/26 H:32 | Samsunspor 4-1 Galatasaray | MS | 2 Mayıs | beIN Sports 1

Şu herif tek başına rezil rüsva etti. Kafayı yiyeceğim yav.

Lan bir de 48 bin insan çarşamba sırf antrenman izlemeye is çıkışı gitti bir o kadar insan canlı antrenman takip etti hiç sizin utanmaniz da mı yok ne yapacak bu kadar insan sizin boktan samsunu yenmeniz için yalvarsin mi insanlar siz ne istiyorsunuz
O antrenmanı izleyince yenileceğimizi anlayamayan da cimbomluyum demesin. Çok barizdi bu kadar şımarıklığın sonucu.

Nokta atışı bir hamle yapılmayacaksa, 33-34 yaşında yıldız eskilerine gitmek yerine, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış Holse' yi alıp geçsinler. İzleyip de beğenmediğim tek bir maçını hatırlamıyorum; bu maçta da harikaydı.

Nokta atışı bir hamle yapılmayacaksa, 33-34 yaşında yıldız eskilerine gitmek yerine, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış Holse' yi alıp geçsinler. İzleyip de beğenmediğim tek bir maçını hatırlamıyorum; bu maçta da harikaydı.
%100 katılıyorum, çok iyi adam standartını hiç bozmuyor, tabi hoca faktörü de var. Kozlowski de mesela iyi bir yedek olurdu.

Osimhen atsın Uğurcan tutsun. Sonra da 3. sınıf bazı topçular Ronaldinhoymuş gibi poz kessin. Olm şu takım şampiyon olursa 3-5 futbolcu ana aktör
Ana aktör taraftar. Ic sahada yenemeyecegimiz takim yok. Taraftar takimi atesliyor bi pres yapiyoruz karsi tarafin eli ayagi dönüyor sonra maci kazaniyoruz. Ama futbol olmayinca deplasmanlarda can cekisiyoruz. Gelecek sezon icin cok sey degismeli. 4 senedir sampiyon oluyoruz ama gram gelisme yok oyun olarak hatta dahada geriledik.

Gole baktım
Yunus ne içeriye bakıyor ne kaleciye bakıyor
Orta yapmaya çalışmış top da kaleye gitmiş

Victor Osimhen: "Olan oldu. Haftaya çok kritik bir maça çıkacağız. Bu maçı ufak bir engel olarak görüp geçelim."

Kepazelik. Bu maçın skorunun çıktısını alıp tüm kadroya imzalatmalı ki böyle bir kepazeliğin altında imzalarının olduğunu ilelebet herkes hatırlasın.

Yalniz yunus osiye iyi pas cikardi oda inanilmaz kötü vurdu ama asil osimhene degil sane hizli cikarken derine ona atmaliydi ordan yüzdeyüz gol cikardi. Cokta bekletiyoruz topu ayakta sane kosuyu gösteriyor oyna iste. Cok yanlis tercihler yapiliyor hep. Oyunu hic iyi oynamiyoruz top bizdeyken.

Geri
Üst Alt