⚽ SL 25/26 H:33 | Galatasaray 4-2 Antalyaspor | MS | 9 Mayıs | beIN Sports 1

Liverpoola stadyumu dar eden takım antalyadan korkuyorsa boşa konuşuyoruz.

Çıkacaksın 5 tane atacaksın susturacaksın küme düşen de düşecek.

Okan Buruk sagolsun acaba antalyayi yenip sampiyon olurmuyuz diye düsünür hale geldik, aslinda haftalar önce sampiyon olmamiz gerekirdi. Su maci alip sampiyonluk gelince artik nester vurma zamani.

Şu konudaki mesajlar çok acayip ya. 1 haftadır Antalya şehri birlik oldu maçtan önce meşaleler ile takımı karşılayıp 20000 seyirci geldi. Bu senenin büyük maçlar dahil seyirci rekoru kırıldı. Takıma gerekli her şey yapıldı ama sonuç sadece "1" isabetli şut. Gol beklentisi "0.15". Mac sonu oyuncu ve başkana güzel bir muamele çekip gönderdik.

Maç 30 dakikada 3-0 olur o kadar rahat bir maç olacak. Hocaymış futbolcuymuş geçiniz bunları. Başka hangi takım olsa birazda olsa çekinirdim ama ligin en rezil takımı var karşımızda. Bir Antalyalı olarak buruk bir sevinç olacak benim için ama yapacak bir şey yok.

Not: Maça gelmeyi düşünüyorum maç bitimi stattan Sabihaya gidebilir miyim? Gidebilirsem ne kadar zamanımı alır ?

Okan hoca sagolsun 4 sene üst üste sampiyon olma duygusunu yasiyacagiz insallah

Şu konudaki mesajlar çok acayip ya. 1 haftadır Antalya şehri birlik oldu maçtan önce meşaleler ile takımı karşılayıp 20000 seyirci geldi. Bu senenin büyük maçlar dahil seyirci rekoru kırıldı. Takıma gerekli her şey yapıldı ama sonuç sadece "1" isabetli şut. Gol beklentisi "0.15". Mac sonu oyuncu ve başkana güzel bir muamele çekip gönderdik.

Maç 30 dakikada 3-0 olur o kadar rahat bir maç olacak. Hocaymış futbolcuymuş geçiniz bunları. Başka hangi takım olsa birazda olsa çekinirdim ama ligin en rezil takımı var karşımızda. Bir Antalyalı olarak buruk bir sevinç olacak benim için ama yapacak bir şey yok.

Not: Maça gelmeyi düşünüyorum maç bitimi stattan Sabihaya gidebilir miyim? Gidebilirsem ne kadar zamanımı alır ?
Futbol bu belli olmuyor

Ama dün özetleri seyrettim hakikatten özetlerde bile bir şutları var

Normal şartlarda rahat almamız lazım

Konsantrasyon...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gençlerbirliği'nin mal gibi karagümrük'e yenilmesi ile, antalya ligde kaldı bence. tüm takımların geride kalan fikstürüne bakılınca, bu çok net görülüyor. gs maçı onlar için ölüm-kalım maçı olmaktan çıktı. keza çıkmasaydı da yine sorun olacağını pek sanmıyordum. rahat bir galibiyet ile, şampiyonluk turunu atarız.

gençlerbirliği'nin mal gibi karagümrük'e yenilmesi ile, antalya ligde kaldı bence. tüm takımların geride kalan fikstürüne bakılınca, bu çok net görülüyor. gs maçı onlar için ölüm-kalım maçı olmaktan çıktı. keza çıkmasaydı da yine sorun olacağını pek sanmıyorum. rahat bir galibiyet ile, şampiyonluk turunu atarız.
Şu maçtan bile tırsanlara götümüzle gülüyoruz

Ligin en kötü takımına karşı icerde sampiyonluk maçına çıkıyoruz herifler kontraya bile çıkamıyolar rezalet bir takım bam bam vurup önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başlayacağız.

Futbol bu belli olmuyor

Ama dün özetleri seyrettim hakikatten özetlerde bile bir şutları var

Normal şartlarda rahat almamız lazım

Konsantrasyon...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayıp olmasın diye koymuşlardır onu da o kadar rezil bir futbol oynuyor.

Taraftarın önünde coşkulu bir galibiyet alırız. Şampiyonluğa yakışır bi futbol olur.

Şu maçtan bile tırsanlara götümüzle gülüyoruz
yani bu seviyedeki bir rakipten iç saha şampiyonluk maçında çekinmek biraz 'dozu kaçırmak' oluyor aslında ama, gs takımı ve okan hoca bu sene bazı noktalarda öyle görüntüler verdi ki, kırılgan taraftarın bu maçtan dahi ürkmesi bu sene için sanki bi inceden normal gibi.

yani bu seviyedeki bir rakipten iç saha şampiyonluk maçında çekinmek biraz 'dozu kaçırmak' oluyor aslında ama, gs takımı ve okan hoca bu sene bazı noktalarda öyle görüntüler verdi ki, kırılgan taraftarın bu maçtan dahi ürkmesi bu sene için sanki bi inceden normal gibi.
Bu maca mecbur yine ayni ifb macinda oldugu gibi ciddi hazirlanacaklar

Anket istiyoruz

Şampiyon olursak biz mi olduk
Yoksa fb mi verdi

Genxclerbirligi yedeklerine dahanda kupadan elenmek, hic bir maci cepte gormemen gerektiginin kaniti.

Ister rotasyon yap, ister as kadro oynasin, maca mental acidan hazirlanmama derdini asmak lazim.

Genxclerbirligi yedeklerine dahanda kupadan elenmek, hic bir maci cepte gormemen gerektiginin kaniti.

Ister rotasyon yap, ister as kadro oynasin, maca mental acidan hazirlanmama derdini asmak lazim.
O maçı sallamadilar artık bu maç şampiyonluk maçı bu zahmet yenip şampiyon olacağız

Geri
Üst Alt