Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erzurumu lige cikinca sende foruma mi çıktın renkttasne istiyoruz gol ne zaman şimdi gakkoş gol gol gol gençliğim aklıma geldi
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol bu belli olmuyorŞu konudaki mesajlar çok acayip ya. 1 haftadır Antalya şehri birlik oldu maçtan önce meşaleler ile takımı karşılayıp 20000 seyirci geldi. Bu senenin büyük maçlar dahil seyirci rekoru kırıldı. Takıma gerekli her şey yapıldı ama sonuç sadece "1" isabetli şut. Gol beklentisi "0.15". Mac sonu oyuncu ve başkana güzel bir muamele çekip gönderdik.
Maç 30 dakikada 3-0 olur o kadar rahat bir maç olacak. Hocaymış futbolcuymuş geçiniz bunları. Başka hangi takım olsa birazda olsa çekinirdim ama ligin en rezil takımı var karşımızda. Bir Antalyalı olarak buruk bir sevinç olacak benim için ama yapacak bir şey yok.
Not: Maça gelmeyi düşünüyorum maç bitimi stattan Sabihaya gidebilir miyim? Gidebilirsem ne kadar zamanımı alır ?
Şu maçtan bile tırsanlara götümüzle gülüyoruzgençlerbirliği'nin mal gibi karagümrük'e yenilmesi ile, antalya ligde kaldı bence. tüm takımların geride kalan fikstürüne bakılınca, bu çok net görülüyor. gs maçı onlar için ölüm-kalım maçı olmaktan çıktı. keza çıkmasaydı da yine sorun olacağını pek sanmıyorum. rahat bir galibiyet ile, şampiyonluk turunu atarız.
Ayıp olmasın diye koymuşlardır onu da o kadar rezil bir futbol oynuyor.Futbol bu belli olmuyor
Ama dün özetleri seyrettim hakikatten özetlerde bile bir şutları var
Normal şartlarda rahat almamız lazım
Konsantrasyon...
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani bu seviyedeki bir rakipten iç saha şampiyonluk maçında çekinmek biraz 'dozu kaçırmak' oluyor aslında ama, gs takımı ve okan hoca bu sene bazı noktalarda öyle görüntüler verdi ki, kırılgan taraftarın bu maçtan dahi ürkmesi bu sene için sanki bi inceden normal gibi.Şu maçtan bile tırsanlara götümüzle gülüyoruz
Bu maca mecbur yine ayni ifb macinda oldugu gibi ciddi hazirlanacaklaryani bu seviyedeki bir rakipten iç saha şampiyonluk maçında çekinmek biraz 'dozu kaçırmak' oluyor aslında ama, gs takımı ve okan hoca bu sene bazı noktalarda öyle görüntüler verdi ki, kırılgan taraftarın bu maçtan dahi ürkmesi bu sene için sanki bi inceden normal gibi.
O maçı sallamadilar artık bu maç şampiyonluk maçı bu zahmet yenip şampiyon olacağızGenxclerbirligi yedeklerine dahanda kupadan elenmek, hic bir maci cepte gormemen gerektiginin kaniti.
Ister rotasyon yap, ister as kadro oynasin, maca mental acidan hazirlanmama derdini asmak lazim.