⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

Diğer kötü oyunculara da kötü diyoruz zaten. Sara da kötülerden biri. Sara avukatlığı yapmanın manası yok. 26 yaşında g.tünü kaldıramayacak kadar ağır olmayı nasıl başardı bu adam

ben sara iyi demiyorum dikkat edersen

adama her maçta sarılmasına takığım

saradan iyi 3 adam var yok

niye diğer 7-8 adam değil de sara

Barış ve Ahmed hariç yedekte bir tane ofansif oyuncu yok. Tek eksik de Osimhen maç kadrosunda.

Kadroyu iyice kadayıfspor'a çevirmişiz. Hiç kimse konfor alanından çıkmıyor. Yürüyerek gol atılmaz.

Eyüpspor da son derece cılız adamlardan kurulu bir kadro. 15 dakika top oynasan 3lük olurlar.

Hız, hız, hız. Abdülkerim ve Icardi sahada yok

Miymintisaray bu kadar yavas top oynanirmi ya.Topla iyi ve yaratici bir takim hicbir zaman olamiyacagiz heralde.

kusura bakmasın kimse , Sara iki kere kenarda bomboş topla buluşup kaleciye açtı ortayı.Bu artık taraftarla t.ssk geçmek demektir başka bir şey değil.Herif halı sahada top oynuyor gibi zaten anca duran top kesiyor

22-23 sezonu ilk haftalardaki 0-1 lik deplasmanlar sıkıcılığında bir maç geçiyor, sane ne zaman isminin hakkını verecen maç çözmen lazım

Takim olarak iyi degildik ama basima birsey gelmeyekse Icardi yi bekledigimden iyi gördüm

rezalet oyun ve yedekte skor değiştirecek adam yok bide bunlara rağmen 3 yabancı kontenjanımızı kullanmadık hatta 4 desek daha doğru hakkımızın birini o işe yaramayan yusufa kullandık..

Eyüpspor bile senin ön alan baskını pasla kırıp geçiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi çok yanlış bi çıkarım da yapıyor olabilirim ancak düşüncem şu yönde,

Ben bugüne kadar ekstrem 1-2 takım haricinde böyle 11 kişi kapanan takımlara karşı bu tarz ara paslarla tiki takayla pozisyon bulayım deyip de rahat rahat öne geçen takım hiç görmedim.
Böyle maçlarda en hızlı dikine oynayıp orta kafa gol ve uzaktan şuta döndürmek gerekli işi, amaç aslında bu şekilde gol atmak değil rakibi hem fiziken hem mental olarak yormaktır. Ulan böyle olmayacak birazdan yiyeceğiz psikolojisi ile rakibi açmaktır.

Biz ilk yarıdaki tiki taka ile Eyüp'e cesaret verdik sadece, bak iyi kapanıyoruz yemeyiz biz gol dedirttik. Halbuki 10-15 dk bam güm gelişine şut çeksek, sürekli orta denesek Eyüpspor bi titremeye başlayacaktı.

Icardi beklediğimden iyiydi. En iyi presi Icardi sahadayken yapabiliyoruz.

Onun arkasındakiler dar alanda beklenen şekilde üretken değildi. Özellikle Sara'yı beğenmedim. Yunus da bir var bir yok. Biraz pas senkronu yakalanırsa atarız. Top kaybından geçiş yememek için fazla garanti oynadık.

Barış ve Ahmed hariç yedekte bir tane ofansif oyuncu yok. Tek eksik de Osimhen maç kadrosunda.

Kadroyu iyice kadayıfspor'a çevirmişiz. Hiç kimse konfor alanından çıkmıyor. Yürüyerek gol atılmaz.

Eyüpspor da son derece cılız adamlardan kurulu bir kadro. 15 dakika top oynasan 3lük olurlar.

Hız, hız, hız. Abdülkerim ve Icardi sahada yok
Yedek kanat almadılar takıma. Barış olmasa maça atacak adam yok, bravo .

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz bir performans. Şu ilk 11'de ki en düşük maaş 2.5 milyon euro falan herhalde. İsabetli cılız bir şut atabilmek için beklenen süre 40 dakika. Tempo yerlerde, Osimhen, Barış, Lemina gibi atletik adamlar yok yerlerine oynayan Icardi, İlkay, Sane, Sara resmen ağır vasıta haline getirdiler takımı, kamyon gibi ıkına ıkına ileri gidemiyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt