⚽ SL 25/26 H:5 | Eyüpspor 0-2 Galatasaray | MS | 13 Eylül

1000023024.webp

Ayen morata :asd: 90 dakika oynadığı beşiktaş ve savaş maçlarına dönüp tekrar bakın.

Kendisinin Como denen takımda bu sezonki kariyeri de şu 2 maç 53 dakika 0 gol.

Takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Gol gelirse gözlerdeki perde kalkar "rakibi hiç oynatmadık, pozisyonları bile yok"a evrilir o yorumlar.
Zaten oynatmiyoruz, stoperler ortasahayankadar geliyor. 10 saniye top durmadi eyupte / 3 tane ust uste paslari yok

İleride pasifiz biraz . Hareketli bos kosu atip alan acma vs olaylari yok su ana kadar . Temposuzluk ile herofler 10 kisi rahat savunuyor zaten

Transfer tabii ki de tek problem değil, sezon başında böyle sorunlar yaşıyorsak, 2-3 kişi sakatlanınca bu kadroyla neler olabileceğini sadece öngörüyorum
Kadro yeterli abi şuanda belki bir iki istikbal vaat eden oyuncu alınabilirdi o kadar. Şuan transfer konuşmak falan bunlara gerek yok

Okan Buruk ve müthiş alan parselasyonu üzerinden dizayn ettiği yoğun ön alan presi, 6 pastan bile pasla çıkmaya çalışan vasat bir semt takımı olan eyüpspordan 3. bölgede kaç tane top kaptı biri bakabilir mi acaba ?

maalesef sadece onlar pas hatası yaptıkça kapabildik

bizim baskı kalitemiz ile kapılan top sayısı muhtemelen sıfır

Tutukluk var ama kötü değiliz üstelik 2 tane çok net pozisyonu hiç ettik. İlk yarıyı 0-2 önde kapatabilirdik rahatlıkla.

Takım olarak sete oturup rakibi pasla çözmeye çalışıyoruz. İyi ya da kötü bir şey deniyoruz, olur olmaz o ayrı.

Gereğinden fazla negatifsiniz yine.
Anksiyete çöplüğüne dönmüş başlık.

Osimhen'in sakat olması fizik olarak sıfır olan bir Icardi'nin oynamasını doğru kılmaz. Maçı bitirecek şutu çekecek adamla maça başlanmaz. Barış'ı yedekte tutmak istiyorsan Ahmed'le başlardın. Adam hiç ama hiç hazır değil. Abdülkerim'in yerine kimseyi almadılar. Kısmi adamcılığa son verip otorite koyarak akıllı işleri eksiksiz yapmamız lazımdı.

Singo sağ beke Sallai forvete Barış Sane yerine

sane yunus ve ilkay sara birlikte oynamaz bunu ben görüyorum ama kenardaki göremiyor ya da görüyor o kırılmasın bu gücenmesin diye mecbur oynatıyor liderlik özelliği yok

maalesef sadece onlar pas hatası yaptıkça kapabildik

bizim baskı kalitemiz ile kapılan top sayısı muhtemelen sıfır

ee işe yaramayan oyuna ne diye ısrar ediyor hala üstelik osimhen barış gibi bireysel pres gücü yüksek adamlar yokken

Avrupa maçlarında da bunu yapacak ve presten rahatça çıkan rakipleri bol ve sert faulle durdurup kart görme rekoru kıracağız ya da bol gol yiyeceğiz maalesef

Bunları diyince de kına yakarsın yazarlar ancak kabak gibi ortada durum

Geri
Üst Alt