Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
fb lokalinde ver yemeği onlar bekliyor kovulmasınıOkan Buruk kovuldugu gün en az 5 garibanin karnini doyuracagim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb lokalinde ver yemeği onlar bekliyor kovulmasınıOkan Buruk kovuldugu gün en az 5 garibanin karnini doyuracagim
Sahanın iyilerindendi ben sarayıda beğendim bu gün daha diriydi Eyüp çok kapalıHerkes mükemmel Sane kötü aynen keşke fener alsaymış. Bravo size
Şimdiden soslu bir Hatay dürümü ısmarlama bana belki duan kabul olur renktas.Okan Buruk kovuldugu gün en az 5 garibanin karnini doyuracagim
Zaten oynatmiyoruz, stoperler ortasahayankadar geliyor. 10 saniye top durmadi eyupte / 3 tane ust uste paslari yokTakımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Gol gelirse gözlerdeki perde kalkar "rakibi hiç oynatmadık, pozisyonları bile yok"a evrilir o yorumlar.
Kadro yeterli abi şuanda belki bir iki istikbal vaat eden oyuncu alınabilirdi o kadar. Şuan transfer konuşmak falan bunlara gerek yokTransfer tabii ki de tek problem değil, sezon başında böyle sorunlar yaşıyorsak, 2-3 kişi sakatlanınca bu kadroyla neler olabileceğini sadece öngörüyorum
Okan Buruk ve müthiş alan parselasyonu üzerinden dizayn ettiği yoğun ön alan presi, 6 pastan bile pasla çıkmaya çalışan vasat bir semt takımı olan eyüpspordan 3. bölgede kaç tane top kaptı biri bakabilir mi acaba ?
Anksiyete çöplüğüne dönmüş başlık.Tutukluk var ama kötü değiliz üstelik 2 tane çok net pozisyonu hiç ettik. İlk yarıyı 0-2 önde kapatabilirdik rahatlıkla.
Takım olarak sete oturup rakibi pasla çözmeye çalışıyoruz. İyi ya da kötü bir şey deniyoruz, olur olmaz o ayrı.
Gereğinden fazla negatifsiniz yine.
Ben almanyada 10 kisi yaya kadar defansta duran takim gormedim hic acikcasiAlmanlar simdi ellerini ovuyor sane konusunda hakli ciktik diye. Nefret ediyorum bu durumdan.
Eleştirelim ama sapıtmayalımOkan Buruk kovuldugu gün en az 5 garibanin karnini doyuracagim
maalesef sadece onlar pas hatası yaptıkça kapabildik
bizim baskı kalitemiz ile kapılan top sayısı muhtemelen sıfır