- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
roland sallai
Macar Arslanı'nın hakkını yediğim için üzgünüm, 5-1'lik maç travma yaptıSallai.

Kimsenin gidecek başka yeri yok. Başı kesik tavuk gibi dolaşıp dönüp dolaşıp geleceği yer burası bu maç. Yine biz bizeyiz tüm acılarımızla. Üzülmedik mi kahrolmadık mı sanki.Bu maçı önemsemeyeceğini ve takip etme isteği olmadığını söyleyenler,
Bu maçı önemseyen ve takip etmek isteyenlerden daha fazla yazıyor buraya.
#enteresan
Takım protesto edilmeli ve ıslıklanmalıymış diyorlar bir de.Kimsenin gidecek başka yeri yok. Başı kesik tavuk gibi dolaşıp dönüp dolaşıp geleceği yer burası bu maç. Yine biz bizeyiz tüm acılarımızla. Üzülmedik mi kahrolmadık mı sanki.
Sırt çeviremeyiz canımız yansa da.
Çok abartılı olur elimizde lig var en azından koparabilecek durumdayız şuan, ama ligde bir tane bile beraberlik almaması lazım okan beyin öyle bir kredisi yok çünkü şuan.Takım protesto edilmeli ve ıslıklanmalıymış diyorlar bir de.
Hayatımda bundan daha büyük saçmalık duymadım.
200 mılyon euro harcayınca cl fln alacagını sanıyorlarTakım protesto edilmeli ve ıslıklanmalıymış diyorlar bir de.
Takımın ıslıklanmasi ve protesto edilmesi sacma olur ama mac sonu okan buruga bir protesto yapılmasinı normal karşılarım. @Nedim Tokuyucu nun da dedigi gibi.Takım protesto edilmeli ve ıslıklanmalıymış diyorlar bir de.
Maç sonunda gereken yapılır. Ancak maç öncesi ve maç esnasında olmamalı.Takımın ıslıklanmasi ve protesto edilmesi sacma olur ama mac sonu okan buruga bir protesto yapılmasinı normal karşılarım. @Nedim Tokuyucu nun da dedigi gibi.
Aynen iştiraktayım reis.Maç sonunda gereken yapılır. Ancak maç öncesi ve maç esnasında olmamalı.
Tirbünler full dolu şekil destek verilmeli.
Sonrasında istersek maçı 5-0 kazanalım, Ffurt maçı ile ilgili gereken ültimatom, MAÇ BİTİNCE verilebilir.