⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Nedim Sertel

Benim frankfurt maçından sonra ne beyefendinin kendisine ne de takıma pek güvenim kalmadı bizi aşar oralar boşuna gaza geliyoruz, lig'de çok güzel bir zemine oturmuşken iyide başladık burayı kurtaralım bari ali falan da gitti fener mal mal kayıplar vermeye başladı çıkalım as kadro sokayım rotasyonuna isterse liver 50 tane atsın cıksın konyada full as oyuncular oynasın seneye beyefendi ayrılsın doğru düzgün önümüze bakalım bu adamın harcı değil oralar.

Bu maçı önemsemeyeceğini ve takip etme isteği olmadığını söyleyenler,

Bu maçı önemseyen ve takip etmek isteyenlerden daha fazla yazıyor buraya.

#enteresan
Kimsenin gidecek başka yeri yok. Başı kesik tavuk gibi dolaşıp dönüp dolaşıp geleceği yer burası bu maç. Yine biz bizeyiz tüm acılarımızla. Üzülmedik mi kahrolmadık mı sanki.

Sırt çeviremeyiz canımız yansa da.

Kimsenin gidecek başka yeri yok. Başı kesik tavuk gibi dolaşıp dönüp dolaşıp geleceği yer burası bu maç. Yine biz bizeyiz tüm acılarımızla. Üzülmedik mi kahrolmadık mı sanki.

Sırt çeviremeyiz canımız yansa da.
Takım protesto edilmeli ve ıslıklanmalıymış diyorlar bir de.

Hayatımda bundan daha büyük saçmalık duymadım.

Çok abartılı olur elimizde lig var en azından koparabilecek durumdayız şuan, ama ligde bir tane bile beraberlik almaması lazım okan beyin öyle bir kredisi yok çünkü şuan.

okan bütün hevesimizin anasini bellesede bir sekilde devam etmeliyiz

hayvan gibi zor ve ayni zamanda hayvan gibi önemli mac

1-0 olsun bizim olsun

Takımın ıslıklanmasi ve protesto edilmesi sacma olur ama mac sonu okan buruga bir protesto yapılmasinı normal karşılarım. @Nedim Tokuyucu nun da dedigi gibi.

Ligin daha başında olsak bile takımın içler acısı halini gördük. Rotasyona gitmemiz lazım ama kötü hislerim var nedense bu maçla ilgili.

Takımın ıslıklanmasi ve protesto edilmesi sacma olur ama mac sonu okan buruga bir protesto yapılmasinı normal karşılarım. @Nedim Tokuyucu nun da dedigi gibi.
Maç sonunda gereken yapılır. Ancak maç öncesi ve maç esnasında olmamalı.

Tirbünler full dolu şekil destek verilmeli.

Sonrasında istersek maçı 5-0 kazanalım, Ffurt maçı ile ilgili gereken ültimatom, MAÇ BİTİNCE verilebilir.

Icardi Sane Ve Ilkay ucu aynı anda 11 oynarsak kazanamayiz hiç bir takım bu üç adamı kaldirmaz

Lemina Toreira Ilkay Sallai Yunus Baris gibi başlamak mantıklı olan
Rakip yoruldumu at icardiyi Saneyi etki etsinler

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Toreira Lemina
Sallai İlkay Yunus
Barış​

Geri
Üst Alt