Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saran ın acilen gerginlik yaratması lazım. İcardiyi golden sonraki uyku mesajı da kesmiyor bnce : Deski videoları izletip motive edelim![]()
İçkiyi içen biziz kafayı bulan bunlar tarzı yorumlar.İkinci golden 2 3 sayfa onceside super.
Sezonda 60 mac oynuyoruz, ortalama 50 tanesi ligde. Ligde basarili olunca da Avrupaya katiliyoruz. Avrupada basarili bir ulke degiliz fakat taraftarimizin beklentisi gereginden cok yukseklerde. En son Avrupada "basarili" oldugumuz sezonda ligde 13. olmustuk, var mi o gunleri tekrar yasamak isteyen?Boşa çıkarmak böyle olmuyor malesef renkdaş. Avrupa maçlarında boşa çıkarmaları gerek
Çekilmesi gereken acılar çekilecek de Alanyaspor maçını da alıp farkı 9 puana çıkarmalıyız; FB içerde Antalyaspor ile oynarken Prag dönüşü yorgun gelecek. 9 puan ilk haftalardan daha geriden başlamak stres ve baskı yaratacaktır üzerlerinde.şu 8 mac biran önce bitmeli ve lige konsantre olmalıyız,kızsakta bu sene için gercek bu
Net veya tehlikeli olabilen bir şut hatırlamıyorumUsta nasıl pozisyon yok? Aynı maçı mı izledik?
Vallahi bu zamana kadar "yorulmuştur" "yeteneğine güvenmemiştir" "risk almak istememiştir" dedim ama ilk yarıdaki pozisyonda Sane'nin önüne salmak yerine ki kaleci ile karşı karışya bırakabilir kahraman olabilirdi, terse dönmeyi tercih etmesi risk almak veya yeteneğine güvenmemiştir kısmını çürütmüş oluyor bence bilerek atmıyor, umarım öyle birşey yoktur. Sane gider Hane gelir Hane gider Dane gelir sallıyorum yani bunu herkese yapabilir.Ve nedenini anlamadim, sane ile oynamiyor hic
KAyseri deplasmaninda halbuki cok guzel isler vardi aralarinda
Otomatik geriye pas atmayan sahadaki tek oyuncuHayır tam tersi çok buluşuyor ayağı topu zar zurt dürtmediği için az gözüküyor
Derdimiz fener değil ki bu ligde yürüyerekte kazanırsın. Derdimiz Liverpool, City, MadridKötü mötü diyoruz ama gayet rahat maç aslinda. 2-0dan bagimsiz, Fener bunun yarisini bile oynamiyoe
Mario şart, hem rotasyon 45 o 45 olur. Bence çıkmalı.Torreira'yı 10 dakika sonra kenara alsak iyi olur bu hakem çok art niyetli biri. 10 kişi kalıp kabız olmayalım 2 farkı bulmuşken.
Usta Barış ve Sane topu Allah'a atmasa görmüş olurduk. Kaleye topu Okan hoca sokamaz ki.Net veya tehlikeli olabilen bir şut hatırlamıyorum
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa