⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

En kısa zamanda Torreira oyundan alınmalı.
Alanya maçı çok zor maç olacak. Oyundan atmak için elinden geleni yapar yasin şerefsizi

Singo sağ bek, Davinson sağ stoper, sol stoper Apokerim olur. Maçına göre sol bek seçersin. Sallai çok kosuyor ama bal yapmayan arı ve birgün kötü bir yerde kötü bir kart görecek. Sampiyonlar liginde orta sahada Lemina, Torreira ikilisi kesinlikle bozulamaz. Ayrıca Hakan ı istemeyip, Zanioloyu gonderip Ahmedi tutan futbol aklına da sokayım.

Boşa çıkarmak böyle olmuyor malesef renkdaş. Avrupa maçlarında boşa çıkarmaları gerek
Sezonda 60 mac oynuyoruz, ortalama 50 tanesi ligde. Ligde basarili olunca da Avrupaya katiliyoruz. Avrupada basarili bir ulke degiliz fakat taraftarimizin beklentisi gereginden cok yukseklerde. En son Avrupada "basarili" oldugumuz sezonda ligde 13. olmustuk, var mi o gunleri tekrar yasamak isteyen?

Bu macin devaminda ASLA ama ASLA gevsemeye yer yok. 4-5 atabiliyorsak atacagiz. Frankfurt macinin donusunde takimda 0 rehavet olmali

şu 8 mac biran önce bitmeli ve lige konsantre olmalıyız,kızsakta bu sene için gercek bu
Çekilmesi gereken acılar çekilecek de Alanyaspor maçını da alıp farkı 9 puana çıkarmalıyız; FB içerde Antalyaspor ile oynarken Prag dönüşü yorgun gelecek. 9 puan ilk haftalardan daha geriden başlamak stres ve baskı yaratacaktır üzerlerinde.

Bu arada saneyi çözemedim bişeyler var çok tutuk ya bu adam böyle değiş abi normalde aklım almıyor bize gelen dünya yıldızı kanat oyuncuları neden böyle oluyor

Okan buruk bir set oyunu, yoğun pas oyunu hocası değil. Bu sebeple kapanmayan rakiplere karşı bildiği işe yani uzun oynamak ve geçiş hücumlarına yoğunlaşsa iyi olur. Frankfurt gibi önde baskı takımına karşı geride pas yaptırmaya çalışıyordu

Ve nedenini anlamadim, sane ile oynamiyor hic

KAyseri deplasmaninda halbuki cok guzel isler vardi aralarinda
Vallahi bu zamana kadar "yorulmuştur" "yeteneğine güvenmemiştir" "risk almak istememiştir" dedim ama ilk yarıdaki pozisyonda Sane'nin önüne salmak yerine ki kaleci ile karşı karışya bırakabilir kahraman olabilirdi, terse dönmeyi tercih etmesi risk almak veya yeteneğine güvenmemiştir kısmını çürütmüş oluyor bence bilerek atmıyor, umarım öyle birşey yoktur. Sane gider Hane gelir Hane gider Dane gelir sallıyorum yani bunu herkese yapabilir.

Geri
Üst Alt