⚽ SL 25/26 H:6 | Galatasaray 3-1 Konyaspor | MS | 22 Eylül

Sane son 10 dakika iyi gibiydi ama sürekliliği yok yetmez bu

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca neden 3 luye gecmeyi denemez anlam veremiyorum.. Alanyada da deneyecegini düşünmüyorum..Garip.

Sallai'yi cikarsan, Singo'yu bi sagbekte gorsek, hatta Arda'yi da oyuna alsan. Yapmazsin ki.

Kazasız belasız şu maç bi bitsin. Hem mental hem fiziksel çok yıprandı takım cl de normal.

Sezonda 60 mac oynuyoruz, ortalama 50 tanesi ligde. Ligde basarili olunca da Avrupaya katiliyoruz. Avrupada basarili bir ulke degiliz fakat taraftarimizin beklentisi gereginden cok yukseklerde. En son Avrupada "basarili" oldugumuz sezonda ligde 13. olmustuk, var mi o gunleri tekrar yasamak isteyen?

Bu macin devaminda ASLA ama ASLA gevsemeye yer yok. 4-5 atabiliyorsak atacagiz. Frankfurt macinin donusunde takimda 0 rehavet olmali
Lig önemsiz değil lakin avrupa da lig kadar önemli. Avrupa seviyesinde başarı göstermeden hiç bir eleştiriyi boşa çıkaramazsın

kompakt oyun nerede hocamız.. ne zaman olacak.. bam güm bam güm avrupada affetmezler..

Okan buruk bir set oyunu, yoğun pas oyunu hocası değil. Bu sebeple kapanmayan rakiplere karşı bildiği işe yani uzun oynamak ve geçiş hücumlarına yoğunlaşsa iyi olur. Frankfurt gibi önde baskı takımına karşı geride pas yaptırmaya çalışıyordu
Adamlar topu sana atıp geriye yaslandı o maçta tuzağa düşürdüler resmen.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım kendi kurduğu üçgeni kendi bozup üzerinde birde ayağında top tutup rakip takım presini üzerine çekiyor, bu durumda oyuncuların "fizikliler hariç" iyi oynamasını beklemiyorum,iyi oyun uzak gelecekte bile zor görünüyor. 10 maçta 1 tanesinde şiir gibi oynarız 8 tanesi kötü 1 tane vasat yaparız.

Geri
Üst Alt