- 27 Haziran 2009
- 7.455
- 2.387
- 2.418
Sıkışınca yapı diyip çekilecek işin içinden zaten.Saran ın acilen gerginlik yaratması lazım. İcardiyi golden sonraki uyku mesajı da kesmiyor bnce : D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkışınca yapı diyip çekilecek işin içinden zaten.Saran ın acilen gerginlik yaratması lazım. İcardiyi golden sonraki uyku mesajı da kesmiyor bnce : D
Ben daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum 3 Okan hoca sezonunda gördüğüm bu sezonun başında gerçek tempomuzda olmuyoruz malesefTakim avrupada dagilmis
Moraller bozuk
Oyunun dusmesi normal
Buna ragmen 2 0 ondeyiz nabalim ağlayalım mı
Lig önemsiz değil lakin avrupa da lig kadar önemli. Avrupa seviyesinde başarı göstermeden hiç bir eleştiriyi boşa çıkaramazsınSezonda 60 mac oynuyoruz, ortalama 50 tanesi ligde. Ligde basarili olunca da Avrupaya katiliyoruz. Avrupada basarili bir ulke degiliz fakat taraftarimizin beklentisi gereginden cok yukseklerde. En son Avrupada "basarili" oldugumuz sezonda ligde 13. olmustuk, var mi o gunleri tekrar yasamak isteyen?
Bu macin devaminda ASLA ama ASLA gevsemeye yer yok. 4-5 atabiliyorsak atacagiz. Frankfurt macinin donusunde takimda 0 rehavet olmali
Cunku tempolu oynadik diye dusunuyorumSane son 10 dakika iyi gibiydi ama sürekliliği yok yetmez bu
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar topu sana atıp geriye yaslandı o maçta tuzağa düşürdüler resmen.Okan buruk bir set oyunu, yoğun pas oyunu hocası değil. Bu sebeple kapanmayan rakiplere karşı bildiği işe yani uzun oynamak ve geçiş hücumlarına yoğunlaşsa iyi olur. Frankfurt gibi önde baskı takımına karşı geride pas yaptırmaya çalışıyordu
Sallaide kanat oynayacak yetenek ve oyun görüşü yok. Topu aldığı anda içe çekiyor eleman. Ya forvet oynar ya bek bizde.Saneyi çıkar Sallaiyi sağ kanada koy
Ardayı oyuna al Singoyu sağ beke çek
düzen'in karısı ağlıyor kötü oynuyormuşuz bala öndeymişizbeindekiler kuduruyor
kadınlar futboldan anlamazdüzen'in karısı ağlıyor kötü oynuyormuşuz bala öndeymişiz
Oyuna dahil edemiyoruz biraz da yunusla arasında sorun var gibi geliyor kaç maçtır dikkat ediyorum pas tercihlerini saneye yapmıyor bu durum çözülmeliCunku tempolu oynadik diye dusunuyorum
Oyun hizlandiginda cok rahat ediyor gibi geliyor bana