- 3 Temmuz 2012
- 137.888
- 86.798
- 5.338
saneyi istemedigimizi kac kere yazacagızLa tooçu almayla ne alaka. Sağ bek singo, ortasaha ilkay-torreira-lemina sol açık barış olmalı
suan kanat rotasyonunda 4. sırada herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saneyi istemedigimizi kac kere yazacagızLa tooçu almayla ne alaka. Sağ bek singo, ortasaha ilkay-torreira-lemina sol açık barış olmalı
Aykutla emrebnin arası nasıl. Eğer iyiyse haftaya puan alıp gönderir tedescoyuTedesco mali umarim bizim maca kadar dayanir ama zor görüyorum
Katılmıyorum yunus bitik halde rakip kovalayamıyorsaneyi istemedigimizi kac kere yazacagız
suan kanat rotasyonunda 4. sırada herif
bizdede durum farkli degil komser
Tedesco mali umarim bizim maca kadar dayanir ama zor görüyorum
yav yunus mu kovalayacak rakibi trollügü bırakın kardeşimKatılmıyorum yunus bitik halde rakip kovalayamıyor
Dostum kanat ya hani adamıyla beraber savunmaya gelecekyav yunus mu kovalayacak rakibi trollügü bırakın kardeşim
topu kanatta mı kaptırdı adam savunmaya gelsınDostum kanat ya hani adamıyla beraber savunmaya gelecek
ortasahaları yok santraforları tırt dünya kadar para harcadılar planlama rezaletfenerbahçenin kadrosu kötü, hocası da kötü.
Yav hala tek pozisyon üstünden konuşuyorsun yunus 60 dkyı bile çıkaramıyor henüz, sakatlıktan kötü döndü kondisyon kazanması lazımtopu kanatta mı kaptırdı adam savunmaya gelsın
can uzunu yunus mu tutacaktı?
katılmıyorumYav hala tek pozisyon üstünden konuşuyorsun yunus 60 dkyı bile çıkaramıyor henüz, sakatlıktan kötü döndü kondisyon kazanması lazım