Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.140
- 25.563
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle değil dostum. 2-0 olsa 2-1e gelince yeniden panik başlayacaktı. Bu takımın sorunu avrupada gol yiyince dağılması, milletin de isyanı buna.İlkay 'ın pasında topu dağlara taşlara vurmak yerine top kaleye girse şu an forumda Galatasaray'ın aleyhine yazılar olmazdı diye düşünüyorum.
Kaybettigi gibi puan kaybedildiğini görunce şöyle olmuştur
Tamam Bruce Lee senin tavuğun horoz olsun, haklısın kusurumuz olduysa affolaÖyle değil dostum. 2-0 olsa 2-1e gelince yeniden panik başlayacaktı. Bu takımın sorunu avrupada gol yiyince dağılması, milletin de isyanı buna.
Adayin kim?
Öyle değil dostum. 2-0 olsa 2-1e gelince yeniden panik başlayacaktı. Bu takımın sorunu avrupada gol yiyince dağılması, milletin de isyanı buna.
Rfs 2-0 2-2 çok örnek var ya. Bence kırılgan olan takım değil Okan Buruk. O da sahaya yansıyor.Kiev maçı 3-1’den dönmüştü.
Feramuz KayalarAdayin kim?
Bakıyorum bir çok mesaja alıntı yapıp cevap veriyorsun salla gitsin,seni yeni gördüm,kimsin kimlerden sin?Tamam Bruce Lee senin tavuğun horoz olsun, haklısın kusurumuz olduysa affola
u.can ve singoya fazla para baymamiz can sıktı sane de patlak gibi ama geriye gitme ihtimalimiz yok gibi dostum ilkay- singo ikilisi bile fark yaratacaktir