GSCimbom
⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül Sayfa 118

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,7K
Okunma
67,3K
Sayfa
118/135
kimsenin Galatasarayı bu kadar berbat rezil oynatmaya hakkı yok.Hafızamı zorluyorum bu kADAR ezildiğimiz başka bir lig maçı hatırlamıyorum.Maçın hakkı 6 7 1 alanya idi.Okan Buruk istifa etmelidir.Yok aklımız liverpool maçındaydı yok şuydu buydu anlamam .Sen ARda gibi harika bir stoperi kadroya almadın yetmedi metehanı oyuna soktun az kaldı 3 gol yediriyordu.Okan sen Uğurcana dua et ve istifa et derhal

Şu maçta Ugundu yerine ayağı olan herhangi bir forvet olsa minimum 3 tane yemiştik. Liverpool'da Ekitike dp yapacak bize. Diyecek söz bulamıyorum abi. 3 yılda bundan daha beter bir maç hatırlamıyorum. Şu gece hocayı direkt kovup hocasız Liverpool maçına çıkarım bu nedir lan.

3 mü? 3 yemek şu maçta aşırı derecede ballı olurdu... Biz 2 sezonluk falan bal kullandık bu maçta... Vasat bitiricilikte olsalar bile 5-1 biterdi...

Terim zamanında bunun aynısı bir maç vardı yine Alanya yine 1-0 bitmiş yine böyle oynanmisti

Geçen hafta konya bu hafta Alanya yasladi bizi geriye takım çok kötü halde Liverpool hezimeti arkasına Beşiktaş mağlubiyeti ile taclandiririz

Hayatımda gördüğüm en kötü Galatasaray oyununda ikinci yarı ilk beşe girer. Takım tel tel dökülüyor hoca resmen ihanet edercesine işler yapıyor

Geri
Üst Alt