⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

kimsenin Galatasarayı bu kadar berbat rezil oynatmaya hakkı yok.Hafızamı zorluyorum bu kADAR ezildiğimiz başka bir lig maçı hatırlamıyorum.Maçın hakkı 6 7 1 alanya idi.Okan Buruk istifa etmelidir.Yok aklımız liverpool maçındaydı yok şuydu buydu anlamam .Sen ARda gibi harika bir stoperi kadroya almadın yetmedi metehanı oyuna soktun az kaldı 3 gol yediriyordu.Okan sen Uğurcana dua et ve istifa et derhal

Galatasaray-Liverpool maçının her anlamda provası oldu.

Ben cidden anlamadım
Son 20 dk adamlar geldi biz vurduk, adamlar geldi biz vurduk
Bildiğin İspanya- San Marino maçı gibiydi

Topçular mac seçiyor bu kulupte lakayitlik hakim. Cl var diye kasmadilar bile 2. Yari

metehan kadroda arda ünyay yok he mi :)

Şu maçta Ugundu yerine ayağı olan herhangi bir forvet olsa minimum 3 tane yemiştik. Liverpool'da Ekitike dp yapacak bize. Diyecek söz bulamıyorum abi. 3 yılda bundan daha beter bir maç hatırlamıyorum. Şu gece hocayı direkt kovup hocasız Liverpool maçına çıkarım bu nedir lan.

3 mü? 3 yemek şu maçta aşırı derecede ballı olurdu... Biz 2 sezonluk falan bal kullandık bu maçta... Vasat bitiricilikte olsalar bile 5-1 biterdi...

Terim zamanında bunun aynısı bir maç vardı yine Alanya yine 1-0 bitmiş yine böyle oynanmisti

Geçen hafta konya bu hafta Alanya yasladi bizi geriye takım çok kötü halde Liverpool hezimeti arkasına Beşiktaş mağlubiyeti ile taclandiririz

icardi 2 yarı yok ama 90 dk sahada ne oynadığını mevki nedir bilmeyen metehan sahada taktik desen o da ney. kondisyon zaten yok takımada

Avrupa takımı olaydı bugün en az 5-6lık olmuştuk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu oyun Bjk lileri bile iştahlandırdı. Gs böyle devam ederse şampiyonluk şansımız var kafasına geçiş yapmışlardır.

Aklı başında bir tane teknik yönetici de mi yok, İcardi ile maç biter mi? Lemina+Uğurcan olmasa 5_1 Frankurt 2 olurdu.

Hayatımda gördüğüm en kötü Galatasaray oyununda ikinci yarı ilk beşe girer. Takım tel tel dökülüyor hoca resmen ihanet edercesine işler yapıyor

osimeni aldin cikarsana içardiyi orta sahaya birini alsana son 10 dakika omrumden omur gitti. bence okan burugun zamani doldu yavasdan vedalasmak lazim

Geri
Üst Alt