⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

En son böyle kötü oynadığımız hangi maçı kazanmıştık hatırlamıyorum. Vardır bi hayır. Liverpool maçında daha farklı bir oyun izleriz endişe etmeyin.

Bakın size tek bir maç soyliyeyim o mac o senenin şampiyonluk habercisiydi, mersinde oynanan mersin idman yurdu maci ,bizim hoca hamzaydi ve aynen bugun gibiydi ve 90 dk kötüydü muslera o maci bize almıştı aynen bugun gibi ,yillar sonra aynı maci oynadik

ORTA SAHA olmadan oyun oynanmaz!
Geriye düşünce ORTA SAHA çıkarıp forvet alıyoruz pozisyon bulamadan fark yiyoruz.

Öne geçince ORTA SAHA çıkarıp defans alıyoruz, sürekli pozisyon veriyoruz.

Maça zaten ORTA SAHAda eksik başlayıp ORTAya düşen bütün topların peşinden koşan ORTA SAHAyı bayıltana kadar kaderine terk ediyoruz.

Sonuç:ORTA SAHA düşmanı hocaya ne fazladan bir defans ne bir kanat ne de bir forvet alacaksın! Kadroda ORTA SAHAdan başka bir oyuncu bulunmayacak. Defans mı eksik Lemina, Kaan defansa geç, forvet mi eksik İlkay, Berkan felan gir! Başka şans vermeyeceksin, illaki ORTA SAHA diyeceksin! Rotasyonmuş, sistem değişikliğiymiş, diziliş farklılığıymış, taktik varyasyonmuş hepsini ORTA SAHA ile deneyeceksin!

O toplari en iyi karsilayacak adami cikartisan öyle olur. Adamlar doldur bosalt oynadilar son dakikalar. Söyledigimiz zaman gülücük atanlar var birde. Jacobs girmeliydi evet ama erenin yerine aponun yerine degil. Son maclarda bariz görünen bi düsüs var erende hamle yapacak yere hep geri geri gidiyor adami kapatiyor göya. Ugurcanin cikardigi o ölümcül sutta öyle gelisti
Alakası yok 1. Dakikadan itibaren yaptılar aslında biz oyunu kıracak 2 net pozisyonu bulduk sane ye denk geldi ikiside berbat kullandı yunus oynasa yunus ikisinden birini atar 60 ta filan maçı bitirirdi

Bu baskıyı da yemezdik

Allah bereket versin Sanchez sınıra geldi hemen.

Lavuk albdülkerime kart vereceğine gitti Sanchez e gösterdi

Son dakikalar.

Sahada şu oyuncular vardı
Metehan stoper
Davinson stoper
Salai sağ bek
Eren sol bek
Jakobs sol bek
Singo sağ bek

Ve son dakikalarsa şöyle bir pozisyon dağılımı oldu

Metehan-singo-jakobs-eren-davinson
----------İlkay--Lemina--sallai

Osimhen--------------------------İcardi

Son 3 dakika osimheni bulamadım sahada ben atak yiyoruz adamlar ceza sahasını ablukaya almış osimhen kadrajda yoktu stoper mi yaptı diye adam saydım.

Bu kadroyu maçtan önce fifa-fm-pes hangisinde kurguluyorsan takımı kurup kendi kendine oynamaya kurup izlesin sonucu.

Geçen maç Abdülkerim sol bek sallai kanat sol bek oynuyordu.
Bak ben küfür etmemek için direniyorum.

İlkay falan 2 haftaya sen ne yapıyorsun diye buna girişir.

Biz bu maçın benzerini bu statta Terim zamanı da oynamıştık. Yine 0-1 bitmişti. Emre Kılınç atmıştı golü diye hatırlıyorum. Baya ezmişlerdi bizi.

En büyük okancilar dönmüş geçmiş olsun okancilar

En büyük okancilar dönmüş geçmiş olsun okancilar

Mourinho bizi çok iyi kenetlemişti. Şimdi karşı tarafta rakipler tel tel dökülünce düşmanımız kalmadı diye düşünüyoruz. Futbolun doğası gereği içerde kendi kendimize sarıyoruz. Okancılar ve Okancı olmayanlar gibi...

Bize acil düşman lazım.

Geri
Üst Alt