- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
mactan önce yenilecegiz yazmıslar baslıga baktım7/7 ile devam. GS düşmanları üzgün. Rezil futbolla kazanınca alayı kudurmuş.![]()
simdi yendık ama isyandalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mactan önce yenilecegiz yazmıslar baslıga baktım7/7 ile devam. GS düşmanları üzgün. Rezil futbolla kazanınca alayı kudurmuş.![]()
Ezici futbolla beraberlik veya mağlubiyet yerine rezil futbolla 3 puanı her daim tercih ederim. Futbol sonuç oyunudur. Bu şekilde düşünüyorum.mactan önce yenilecegiz yazmıslar baslıga baktım
simdi yendık ama isyandalar
Ezici futbolla beraberlik veya mağlubiyet yerine rezil futbolla 3 puanı her daim tercih ederim. Futbol sonuç oyunudur. Bu şekilde düşünüyorum.
8jkliler şampiyonluk için ümitlenmişlerBazen böyle sidikler zoruyla kazandığımızda rakiplerimizin umudu bitiyor
Kuduruyorlar ama elden bişey gelmiyor
Beyinlerine şampiyon olamayacaklarını telkin ediyorlar
Ve bu bize bir başka şampiyonluk olarak geri dönüyor![]()
TJKFenerlilerde çıldırmış ama en cok tinerciler kudurmuş bize kurulmuslar
TJKFenerlilerde çıldırmış ama en cok tinerciler kudurmuş bize kurulmuslar
Alakası yok 1. Dakikadan itibaren yaptılar aslında biz oyunu kıracak 2 net pozisyonu bulduk sane ye denk geldi ikiside berbat kullandı yunus oynasa yunus ikisinden birini atar 60 ta filan maçı bitirirdiO toplari en iyi karsilayacak adami cikartisan öyle olur. Adamlar doldur bosalt oynadilar son dakikalar. Söyledigimiz zaman gülücük atanlar var birde. Jacobs girmeliydi evet ama erenin yerine aponun yerine degil. Son maclarda bariz görünen bi düsüs var erende hamle yapacak yere hep geri geri gidiyor adami kapatiyor göya. Ugurcanin cikardigi o ölümcül sutta öyle gelisti
En büyük okancilar dönmüş geçmiş olsun okancilar
gidisat ne diyorsun mugurumMaçta hiç korner atmamışız puh