⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

degısıklık konusunda ben artık eleştirmiyorum hocayı cünkü adam 4 yıldır bu konuda kötü yani iyiymde demiyor 4 yıl önceye dönün yine aynısıydı degısıklık konusunda hatta hic degısıklık yapmasa daha iyi dedigimiz yıllar oldu.

Metehan nasıl oluyor da geniş kadroda yer buluyor onu anlamıyorum bugünkü performansı umurumda değil o çocuktan bi bok olmaz abi.

Bu herif Avrupa'yı geçtim ligde bile iyi oynadığı maç az. Yüzde 80 bireysel oyuncularin kabiliyetiyle oluyor.

Diyorlar ki saha kötü. Bu Alanya nasil paslasiyor. Bizdeki oyunculardan daha mı iyi oyunculari.

Bu takım hicbirsey çalışmıyor. Durmadan top kapma oynatiyor.

Bunun gittiği gün benim bayramimdir

Bu herif Avrupa'yı geçtim ligde bile iyi oynadığı maç az. Yüzde 80 bireysel oyuncularin kabiliyetiyle oluyor.

Diyorlar ki saha kötü. Bu Alanya nasil paslasiyor. Bizdeki oyunculardan daha mı iyi oyunculari.

Bu takım hicbirsey çalışmıyor. Durmadan top kapma oynatiyor.

Bunun gittiği gün benim bayramimdir
Alanya uzun top oynadı ogunduya sürekli

Metehan girince de orayı kaşıdılar hep

Ama zemin son bahane olur

Singo 107 kez topla buluşmuş.rezillik burdan belli

Bu herif ortaaha mi hucumcu mu her topu singoya atıyorsunuz

Tabi hata yapar

Allah Allah hala topçu gömüyorlar ya

Az mantık

Alakası yok 1. Dakikadan itibaren yaptılar aslında biz oyunu kıracak 2 net pozisyonu bulduk sane ye denk geldi ikiside berbat kullandı yunus oynasa yunus ikisinden birini atar 60 ta filan maçı bitirirdi

Bu baskıyı da yemezdik
Konu omu yav, son dakikalar rakip doldurt bosalt oynayinca apo devam etmeliydi, jacobsda erenin yerine.

Uğurcan Çakır'ın Liverpool maçı öncesi özgüven kazanması çok iyi oldu kalede güven veren bir performansı vardı

Maçın tek iyi yanı buydu zaten. Uğurcan'ın bu tip bir maça ihtiyacı vardı hem özgüveni için hem de bonservis tartışmalarını sona erdirmek için. Edersonun da son halini gördükten sonra kalede doğru seçim yapmışız gibi duruyor en azından

Skor olarak gerideyken orta sahayı boşaltıp saldırmaya çalışıyor, öndeyken kanatları çıkarıp random stoper sokarak kadro düzeninin içine ediyor. En fazla 5-4-1 yaparsın, dünyada 6-2-2 yok.

Lemina hala formda degil ama yinede top kesti orta sahada oda olmasa hepten yanmistik.

Geri
Üst Alt