⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Metehan neden girer? Maçın sonlarında Metrhan Osimhen kanadı hangi mantıkla yaparsın? Orta sahasız futbol oynamanın amacı ne? İşini yapmış yorulmuş İcardi 70 lerden neden çıkarmazsın? İnanılacak gibi değil.

yine icardi kurtardı okan'ı. aşkın olayım şarkısını en hararetli şekilde söylemesi gereken kişi okan. hakkını yemeyelim maçın adamı uğurcan'a da helal olsun, umarım parasına laf edenleri mahcup eder zamanla ben de dahil.

Takımda ciddi bir dağınıklık ve otorite sorunu var
Herkes kafasına göre gevsek gevsek takılıyor

40 senedir izliyorum bu takımı. Galibiyeti haketmediğimiz dediğim ilk maç sanırım.
Puan kaybı hemde lehimize olurdu bence çünkü yine galibiyet rekorunu kıran hocamızı nasıl istifaya davet edebiliyorsunuz diyen cahiller ortaya çıkacak.
30 puan farkla bile Şampiyon olursak seneye Okan Buruk bu takımın başında olmamalı.

Son düzenleme:
Yönetimin yerinde olsam okan hocayı derhal toplantıya çağırır şu iki soruyu sorardım
1- takım tek kale atak yerken neden çift forvete döndün osimheni alırken
2- metehan değişikliği ne alaka? O değişiklikten sonra delik deşik oldu defans

@yönetim

Torera-Sara _Lemina orta sahası ile çikmak yasak mı? Şampiyon yapmaktan başka ne suçu var arkadaşların?

Kaç tane oyuncu mevkisi dışında oynadı. Mevkisi dışında oynayan oyuncudan nasıl performans bekliyor anlamıyorum. Sallai sağda oynadı sonra sola geçti. Jakops sol stoper oynadı. Sara-Torreira orta sahası çıktı. Orta sahanın tamamını çıkardı. Başka takımda böyle bir şey olmaz. Sane sağ önde başladı, sonra sol stoperden top beklerken bulduk. Barış sol önde başladı, sonra sağa geçti. Metehan sağ kanat bek mevkisinde oynadı. Yazarken yoruldum.

ilk yari berbatti ama ikinci yariyi tarig etmeye kelime yoktur top kapamadik ya herifler biraz becerikli olsa 10-1 bitmisti mac

Frankfurt olsa simdi 5 degil 15 yemistik. Bu kadro böyle oynamaz ne bu rezalet

Geri
Üst Alt