⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Takımın orta sahası bitik durumda Berkan'ı kullanmalıyız bence. Kütük mütük sağa sola koşturuyor çocuk en azından Sara'dan daha fazla katkı verir

Şu maçta puan kaybına kızmazdim hatta puan kaybı bekliyordum ama şu degisikliklerin izahı yok. Bu adam futbol cahili

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
İlkay Lemina Sara
Yunus Osimhen Barış

Maçı şu kadro bitirse muhtemelen 3-0 falan kazanmıştık. Adam 6-2-2 oynattı resmen, yine de her tarafta eksik kaldık. Böyle rezil kadro olmaz.

IMG_7172.webp

Bana ne olum güzel fitboldan

Ben 3 puanıma bakarım

☺️

Ne alaka bugün alanya maçında oyuncuların aklı Liverpool maçında demek kadar beyinsizce bi cümle olamaz. Anca bahane. Transfer yapamayan, kadro planlaması olmayan, oyunu okuyamayan, aynı hatayı yapıp farklı sonuç bekleyen adam hiçbi bahanenin arkasına sığınamaz

Hoca Liverpool maçı için taktiğimiz belli olmasın diye bilinçli olarak böyle oynattı.
Liverpool maçında vereceği taktikle ilk 20 dakika 3’lük yapacak İngilizleri.

Maç Alanya'nın hakkıydı maalesef.
Fb tarzı top oynadık...

İcardi istediği kadar gol atsın bitirdi bizi, toplar duvara çarpar gibi geri dönüyor
Osimhen'in 10dkda yaptigi neydi? Sorun Icardi diyorsaniz, bu takim düzelmez zaten.

Sane, Baris, Sallai -> adam eksiltip takimi öne tasiyamadilar, aksina çok top kaybi ve ikili yenildiler.
Orta sahada Torreira, Sara, Ilkay, Lemina - hepsi oyun kuramadilar.
Abdulkerim ve Sanchez çok gereksiz top kaybi yaptilar.

Takim olarak kötü bir maçti ve Alanya gerçekten iyi bir takim izlemini verdi. Özelikle Maestro, ki senelerdir söylüyoruz, çok iyi oynadi

Sallai biraz öndeydi denebilir ama vallaha böyle oynadık ve o 5'li defans sürekli açık verdi...
Yorulana kadar Singo ve Sanchez'in dışında Jakobs 3-4 top kesti. Diğer adamların ayağına top değmedi. Orta saha eksik, sağ taraf eksikti. Solda 3 adamı toplasan yarım adamlık defans yaptılar zaten. Akıl işi değil şu kadro. Ayıptır. Kim kime top atacak ki şu kadroda?

Hani diyorlar ya "GS ligde kazaniyor avrupada yok çünkü hakemler yardim ediyor" avrupalı adam bulduguni atiyor Türk takimi futbolcuları kaçıriyor. Bugün alanya karsi karsiya 2 pozisyon kacırdi. 2 top direkten döndü

Geri
Üst Alt