Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.088
- 10.485
- 1.303
Takımın orta sahası bitik durumda Berkan'ı kullanmalıyız bence. Kütük mütük sağa sola koşturuyor çocuk en azından Sara'dan daha fazla katkı verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 li çıktık 5 pozisyon verdik son 10 dkiyi tarafı liverpool macında 3lü cıkamaz imkanı yok .
Cidden öyle. Hakikaten yazık şu takıma oynatılan topa. Mundar ediliyor göz göre göre.Maçın 1 dakikasında bile şu şekil olamadık:
Ekli dosyayı görüntüle 304212
Metehan harici ilk 2 hamle doğruydu. Apo kalmış olsa mağlup olurdukBenim için Okan hoca bu akşam itibariyle bitmiştir ben hayatımda oyuna bu kadar kötü müdahale eden bir adam daha hatırlamıyorum.
Akınım yürekler ağızda bitti maçCidden öyle. Hakikaten yazık şu takıma oynatılan topa. Mundar ediliyor göz göre göre.
3-0 dan 3-3 olan Kasımpaşa maçını ne cabuk unuttukBen böyle aciz bir futbol hatırlamıyorum
Elimizde tutmamız çok zor bu herifi
Abi ne hücum ne de defans yapabildik. Alanya gol atamadı.Bu işin liverpoolu var bir de
Korkudan titriyorum
Osimhen'in 10dkda yaptigi neydi? Sorun Icardi diyorsaniz, bu takim düzelmez zaten.İcardi istediği kadar gol atsın bitirdi bizi, toplar duvara çarpar gibi geri dönüyor
Yorulana kadar Singo ve Sanchez'in dışında Jakobs 3-4 top kesti. Diğer adamların ayağına top değmedi. Orta saha eksik, sağ taraf eksikti. Solda 3 adamı toplasan yarım adamlık defans yaptılar zaten. Akıl işi değil şu kadro. Ayıptır. Kim kime top atacak ki şu kadroda?Sallai biraz öndeydi denebilir ama vallaha böyle oynadık ve o 5'li defans sürekli açık verdi...