⚽ SL 25/26 H:7 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

biz neden yedeğe 19 yaşında ogundu 22 yaşında maestro almadık.. her türlü oynar şu takımda

Tam tersi daha fazla kırmıştır şu maç puan kaybı olmuyorsa diğer maçlarda olmaz kafasına girmişlerdir.

Taraftarda o vardır da... Oyuncular ve teknik kadro bi motive olmuştur bence... Yani az kötü oynamadık çünkü... Önceki maçlarla birleştirince şu CL sürecinde 1-2 maç sonra tepetaklak gideceğimize dair umutlandıracak bir tablo vardı...

Kim ne derse desin bizim oyunun cimentosu osimhen o olmayınca rakipler daha cesur çıkıyor, tum takimi oynatiyor

İlk golü Alanya atsaydı, hayatta dönmezdi bu maç. Mesela Göztepe bunların 1-2 tık üstü, bakalım o maçta neler olacak? Karagümrük bile gayet iyi oynamıştı bizim maçta; skorlar alınsa da net kötüyüz vesselam...

1758916080826.webp

İlk golü Alanya atsaydı, hayatta dönmezdi bu maç. Mesela Göztepe bunların 1-2 tık üstü, bakalım o maçta neler olacak? Karagümrük bile gayet iyi oynamıştı bizim maçta; skorlar alınsa da net kötüyüz vesselam...
Ilk golü alanya atsa bu şekilde sacmalamazdi istese bile 6 defans vs
Tam tersi osiyi erken oyunu alip surekli atak yapardık
Bugun ve konya maci değişiklikler ile 70ten sonra rakibe dedik biz atak yapmayacaz

Sırf icardi yi yedek oturtamayacağı için 3 lü falan deniyor.
Üstelik metehan la 🤯 Resmen korkaklık şımarıklık!
Kazandık ama zerre sevinemedim. Kepaze bi oyun kepaze değişiklikler..

Alanya bir daha 10 sezon şöyle bir maç oynayamaz geriden çıkarken her topu isabetli oynadılar dikkatle izledim sisirdiler onlara gitti riskli attılar doğru gitti
Bir daha böyle maç cikarmalarinin imkanı yok

Takımda kimse sorumluluk almıyor.
2. yarı davinsonun bir pozisyonda ilkaya bıraktığı top var. Davinsan ilkaya bıraktığının bilincine topu bırakıp gittiğinde varıyor.

Böyle rezil bir mental durum dönüyor sahada kimse bana pas ver demiyor ona at diyor.

Lemina harici kimse ayağını sokmuyor bakıyor sadece.

Geri
Üst Alt