Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.115
- 72.755
- 5.188
Harbi iyi oldu hem biz dinleniriz hem topçular 10 gün izin deniz kum güneş parti vs kafa dağıtırlarMilli ara iyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi iyi oldu hem biz dinleniriz hem topçular 10 gün izin deniz kum güneş parti vs kafa dağıtırlarMilli ara iyi oldu
Ceza yayı üzerinde toplanıp Beylikdüzü metrobüsü gibi kalabalıkta ince pas yapma fantazisi yapıyouz.Kafasını kaldırıp şut atan yok.Bunu basın toplantısında bir muhabir sorsa keşke. Sadece buda değil ki.. Bir sürü hata var ama insanlar hemen etiket yapıştırıyo. Yok okan yok muhalif. Bende soruyorum mesela neden set oyununda bukadar kötüyüz ve neden bazı oyuncular ısrarla aynı hataları yapıyo ama asla bundan vez geçirilemiyo... Uyarılmıyo mu sebep ne. Barış neden 85 dakika kaldı. Neden ilk değişiklik 77 de
%100. Bir tane daha olsa birçok sorunumuz ortadan kalkardı.Oyuncu klonlama hakkım olsa, düşünmeden Torreira derdim; düşünürsem üç olma mı derdim...
Bir noktada istedikleri olacak. Hepsi Okan hoca gittikten sonra Simeone, Klopp ve o ayarda hoca gelecek sanıyor. Prandelli, Mourinho gibi hocalar gelince göreceğiz.Galatasaray taraftari güç zehirlenmesi yaşıyor. 34/34 yapacağını sanıyor
200 milyon para harcattı guenduziyi aldırsaydı o zaman beyimiz. Yada gidip 3 ay Thuram kovalayıp sağ orta saha saraya 20 verdirdiği yerde elemanlar 25e dünya starı indiriyordu.%100. Bir tane daha olsa birçok sorunumuz ortadan kalkardı.
Bence hainlik yok.BAY 90dk kendini yırtmayacaksa ne ise yarar? Geriye düşmüşsün kırmızı görmüşün, hakem seni ince önce doğruyor ama sıfır reaksiyon.
Hainlik seziyorum….
Aksine bizi başarıya götüren bu mentaldir fener gibi hocaya takıma laf söyletmeyip işi yapıya hakeme falan atıp sorunların üstünü kapatmaktansa en iyisi buTaraftar kitlemiz korkutucu. 3 sene şampiyon olmak bize yaramıyor. Fb gibi senelerce şampiyon olamamak lazım ki kafalar dank etsin.
İnanilmaz aşağılayıcı yorumlar görüyorum ayıptır eleştiri okey ama dozunu kaçırdık kaçırıyoruz.
Son sözüm de hepimiz birer bireyiz. Çalışıp daha iyisini yapmayi düşünen varsa onu tutan yok. Girsin İskoçya federasyonundan alt antrenörlük kurslarina birer birer lisansları alıp daha iyisini yapıp Galatasarayi arşa taşımak isteyen varsa yapabilir kendisini bağlayan yok.
Bekara kari boşamak kolaydır. Kahvehane ağzıyla inanilmaz yorumlar mevcut. 4 günde bir yorumlar değişiyor. Gittiğimiz yol yol değil. Biz fener gibi de değiliz. Bir kez bok çukuruna düştük mü görürsünüz 1000 kişi taraftara karşı ligde maçlara çıkmayı.
Maalesef üzülüyorum. Hepimizin ortak amacı Galatasaray ve onun nasıl başarılı olması gerektiği olmaliyken ben haklıyım bak benim dediğim çıktı hebele höbele ekoti çikoti diyenlerin ego kastigi bir ortamı görüyor olmak cidden üzücü.
Biat et diyenmi var?Aksine bizi başarıya götüren bu mentaldir fener gibi hocaya takıma laf söyletmeyip işi yapıya hakeme falan atıp sorunların üstünü kapatmaktansa en iyisi bu
Bu taraftarda biat kültürü yok başarısız olamayan gider 9 ayda giden başkan gibi, salt bir başarısızlığa da gerek yok çıtanın ve başarının her sene yükselmesi lazım 5 sene üst üste şampiyon olsak 6.yı olamadığımız sene de yangın yaparız
Hocam başarısız olan gitsin. Milletin anasina bacisina küfürü ben eleştiri görmüyorum kusura bakma.Aksine bizi başarıya götüren bu mentaldir fener gibi hocaya takıma laf söyletmeyip işi yapıya hakeme falan atıp sorunların üstünü kapatmaktansa en iyisi bu
Bu taraftarda biat kültürü yok başarısız olamayan gider 9 ayda giden başkan gibi, salt bir başarısızlığa da gerek yok çıtanın ve başarının her sene yükselmesi lazım 5 sene üst üste şampiyon olsak 6.yı olamadığımız sene de yangın yaparız
Biat et veya eleştirme diyen olduğunu hiç görmedim. Hakaret ve yaptığı şeyleri yok saymayın biraz saygılı davranın bu adam GS'ye 3 şampiyonluk kazandırmış 5. yıldızı takmış GS'nin TD'si. O yüzden de en azından azami saygıyı hak ediyor.Aksine bizi başarıya götüren bu mentaldir fener gibi hocaya takıma laf söyletmeyip işi yapıya hakeme falan atıp sorunların üstünü kapatmaktansa en iyisi bu
Biat et diyenmi var?
Küfür etmeyin yeter
Hocam başarısız olan gitsin. Milletin anasina bacisina küfürü ben eleştiri görmüyorum kusura bakma.
Galatasaraya hizmet etmiş ve öyle ya da böyle kupa kazandırmış oyuncu veya teknik kadroya siz boksunuz yok olun çocuğunuzdan çıksını eleştiri kabul etmiyorum kusura bakma.
Eleştiri herkesi geliştirir. Eleştirenlere lafım hiç yok olamaz. Ama aşağılayıcı bel alti konuşanlari Galatasaray taraftarı olarak görmüyorum.
Biat et veya eleştirme diyen olduğunu hiç görmedim. Hakaret ve yaptığı şeyleri yok saymayın biraz saygılı davranın bu adam GS'ye 3 şampiyonluk kazandırmış 5. yıldızı takmış GS'nin TD'si. O yüzden de en azından azami saygıyı hak ediyor.
Herseyi bildigini sanip birsey bilmiyen veletlerden saygi falan beklemeyinBiat et veya eleştirme diyen olduğunu hiç görmedim. Hakaret ve yaptığı şeyleri yok saymayın biraz saygılı davranın bu adam GS'ye 3 şampiyonluk kazandırmış 5. yıldızı takmış GS'nin TD'si. O yüzden de en azından azami saygıyı hak ediyor.
Ben sana demedim ki hocam genel kendi konuştuğum şeyin bel altiyla ilgili olduğunu söyledim. Ona bakarsan ben de biat edin demedim. Kimseye de edilmemeli. Kendisine saygısı olan kendi dünya görüşü olan hiç bir kimse bir başka kimseye biat etmemeli.abi küfürü savunduğumu falan nerede yazmışım üçünüz de küfür falan diyorsunuz
küfüre ben de karşıyım tabii ki
eleştiri yapılacaksa saygı çerçevesinde yapılır