- 20 Mayıs 2019
- 10.525
- 10.056
- 1.473
liginiz bittiyse liverpool maçını övmeğe dönebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin beklentiniz ne bilmiyorum ama benim beklentim kolay şampiyonluk ve CL'de gruptan çıkmak ve su an gecen haftaya gore cok daha umutluyum.Yahu yeter arkadaş hala neyi savunuyorsunuz.Göztepe bu çapsızlsrın içinden geçti.
Bizde biliyoruz 10 kişi bir puan iyidir.
Oynanan oyunu görmüyormusunuz.Liver maçı hariç elle tutulur gümbür gümbür oynadoğımız bir maç yok.
150 milyon para harcandı bu takıma.Bir forvetin 25 diğeri 10 milyon para alıyor.Yıllık ücreler neredeyse beşten başlıyor.Neyi savunuyorsunuz.Sezonda 50 maç oynuyorsun yüzde sekseni bu tarz takımlara karşı.O zaman ona göre takım kuracaksın.Her sene aynı halt.
Hepsini geçtim oyun ne olursa olsun üç puan olsun bizim olsun eyvallahda..arkadaş bu taraftar o kadar para harcıyor.İyi futbol zevk alacağı futbol izlemeye hiçmi hakkıı yok.Bakın oraya daha gelemedik.
Aslında tepkiler ve insanları sinirlendiren şu maçtan ziyade ilerisi için umutların azalması.
Oynanan oyunla birlikde avrupada gene hüsrana doğru gidiyor.
Gene iyi kapanan bir takım.Gene geride verilen boşluklar.Gene anlamsıız pres ve saha yayılımı.Düzelt be arkadaş şunu yeter düzelt.
Pas veremiyor şu çekemiyor .
Okan hocanın bunda suçu ne.
Hic sanmiyorum. Rezalet bir takim. Dua etsinler ki yorgunuz ve 10 kisiydik.Ordaki maça kadar toparlanırlarsa felaket oynarlar bize karşı
Bu pozisyonun TS maçındaki pozisyondan farkı ne? Arda Kardeşler'e yapılan bu hakeme de yapılmalı.
Mertens'in posası kalmıştı artık. Zamanında vedalaşıldı.Takım çok fena mertensi arıyor ya keşke 1 sene daha oynasaydı da şu kadro boş kalmasaydı.
Bu arada oyuncu değişikliğinde net kural hatası vardıHakemligi bitirilmeli. Avantaja bile birakiyor. Fena rezalet bir durum. Hakemlik tarihinde olmamis pozisyonlardan biri olabilir.
Ha bak onu unutmusum. Oyun devam ederken oyunu durdurup degisiklik yapamazsin. Kurallara aykiri olmali. Bir de hakem atisi ile basliyor. Ne zaman olmus boyle bir sey? Hahahah adam bir macta yapilabilecek tum igrenclikleri ve art niyetleri yapti.Bu arada oyuncu değişikliğinde net kural hatası vardı
Hem öyle hem de devre arasi hariç 5 topçuyu total 3 kerede değiştirme kuralı var. Bunlar 4 kerede yapmış olduHa bak onu unutmusum. Oyun devam ederken oyunu durdurup degisiklik yapamazsin. Kurallara aykiri olmali. Bir de hakem atisi ile basliyor. Ne zaman olmus boyle bir sey? Hahahah adam bir macta yapilabilecek tum igrenclikleri ve art niyetleri yapti.
ortada mantıklı bi oyun yok renktaş ondan dolayıBu maç özelindeki eleştirileri anlıyorum ama kesinlikle sakin olunmalı. Şöyle düşünelim geçen sezon Kadıköy'deki 3-1'lik galibiyetten sonra iç sahada Kasımpaşa'ya karşı 3-0 öne geçmiştik ve sonrasında 90+ da yediğimiz golle maç 3-3 bitmişti ve ilk puan kaybımız gelmişti. Bu maç kesinlikle ondan daha kötü değil, Elbette zor maçlarımız olacak bazen biraz düşeceğiz ama en önemlisi sezonu bir bütün olarak başarılı geçebilmek ve bence bunun için umut veriyor takımımız. Ligde 8 maçta 22 puanla lideriz ki gayet başarılı bir performans keza Avrupa'da da güncel olarak ilk 24 içerisindeyiz orada da şu anlık hedefteyiz. Beşiktaş bugün 9 puan gerisinde maça çıktığı ve 11'e 10 oynadığı yorgun rakibine karşı süre geçirmeye çalışan bir takım konumundaydı yani ne kadar iyi bir takım olduğumuzu oradan düşünün. Ligde elbette puan kayıpları olur belki Fenerbahçe de yarın kaybedebilir ki zaten şimdiden 6 puan bıraktılar biraz gereksiz baskı yapıyoruz kendimize.
Kural ustune kural hatasi ama hakem hatasi diyip gecistirecekler.Hem öyle hem de devre arasi hariç 5 topçuyu total 3 kerede değiştirme kuralı var. Bunlar 4 kerede yapmış oldu
Kırmızı kartta Sanchez ve Barış'tan önce ona da bakmak lazım zaten. Rakip sahaya kadar taşıdı topu, ensesinde bek varken Barış'a verdi pası. Kaptırılınca da orada kaldı haliyle.apokerimin sacma sapan oyun kurmaya calisip top kaptirmasindan gina geldi artik.