- 17 Eylül 2018
- 20.377
- 23.316
- 1.983
Bu takım ortadan gelip niye şut atmaz.Hep kanat akını hep kanat akını.Toreiranın şutu gibi 2-3 şut atsak golü bulabilirdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet işte bu soruyu teknik ekipten birisi sorsa epey zora giren maci çözebiliriz,merkezden bize oyun açacak avrupanin en iyi oyuncularından birisi var ama ısrarla kanat deniyoruz cok garipBu takım ortadan gelip niye şut atmaz.Hep kanat akını hep kanat akını.Toreiranın şutu gibi 2-3 şut atsak golü bulabilirdik.
Rezil bir yorum başka birşey değil.ali yiğit mi yazdı bu tweeti
Dostum git maçı bir daha izle. Patır patır maça sıçanlar beraberliği yakalamadı maçın kahramanlarından torreira, ilkay yakaladı. 1-1 kalmasını sağlayanlar ise osimhen, lemina, jakobs ve sallaıydı.Patır patır sahaya sıçanlar 10 kişi beraberliği yakaladı. Sara, Sane ve Icardi çok kötü durumda. Derhal idman yoğunluğu artırılıp adam edilmeliler yoksa bu maçlar bitmez
Ben sorunu söyliyim mi. Bariş... Bugün çok kötüydü.min 2 oyuncu rotasyon gerekiyordu
2. yarı yine iyiydi. Egosu kırılmalı barışın.Ben sorunu söyliyim mi. Bariş... Bugün çok kötüydü.
Bunu basın toplantısında bir muhabir sorsa keşke. Sadece buda değil ki.. Bir sürü hata var ama insanlar hemen etiket yapıştırıyo. Yok okan yok muhalif. Bende soruyorum mesela neden set oyununda bukadar kötüyüz ve neden bazı oyuncular ısrarla aynı hataları yapıyo ama asla bundan vez geçirilemiyo... Uyarılmıyo mu sebep ne. Barış neden 85 dakika kaldı. Neden ilk değişiklik 77 deBu takım ortadan gelip niye şut atmaz.Hep kanat akını hep kanat akını.Toreiranın şutu gibi 2-3 şut atsak golü bulabilirdik.
barış zaten 70de yorgundu lpool maçındaBen sorunu söyliyim mi. Bariş... Bugün çok kötüydü.