⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Bu takım ortadan gelip niye şut atmaz.Hep kanat akını hep kanat akını.Toreiranın şutu gibi 2-3 şut atsak golü bulabilirdik.

Bu maça
Singo-Sallai
Barış-Eren başlamamız gerektiğini düşünüyordum. Olması gereken buydu adamlar cerni ile kanatta buluşturup silvayı defans arkasına sarkıtma harici 2. bir atak planı yok. Tek tutacak taktik de buydu.
Bizim yapmamız gereken duran top gücünü ilk yarı kullanıp öne geçmek ve rakibi de yorup ikinci yarı sane, singo ve barışı sokup yorgun beşiktaşı parçalamak olmalıydı.

Rotasyon hebele hübelenin karşılığı bunlar. Rotasyonu neden yapacağını bile bilmiyormuş gibi davranmaları cidden sorun artık.

Bu takım ortadan gelip niye şut atmaz.Hep kanat akını hep kanat akını.Toreiranın şutu gibi 2-3 şut atsak golü bulabilirdik.
Evet işte bu soruyu teknik ekipten birisi sorsa epey zora giren maci çözebiliriz,merkezden bize oyun açacak avrupanin en iyi oyuncularından birisi var ama ısrarla kanat deniyoruz cok garip

Patır patır sahaya sıçanlar 10 kişi beraberliği yakaladı. Sara, Sane ve Icardi çok kötü durumda. Derhal idman yoğunluğu artırılıp adam edilmeliler yoksa bu maçlar bitmez
Dostum git maçı bir daha izle. Patır patır maça sıçanlar beraberliği yakalamadı maçın kahramanlarından torreira, ilkay yakaladı. 1-1 kalmasını sağlayanlar ise osimhen, lemina, jakobs ve sallaıydı.
Uğurcanı ayrı tutuyorum.

Abdülkerim, barış, yunus, davinson bu maç bildiğin yoktu.
Takımın iki kanadı ve 2 stoperi sahada yokken sonradan girenler 5 dakika oynasın maçı çevirsin yoksa ben eleştirmek için eleştireceğim muhabbetini bırakın.

Bu maçın eleştirsel anlamda tartışılabileceği
1- Kenar yönetimi
2- Abdülkerim, barış, yunus, davinson
3- 1 eylül günü yabancı hakkımız kadar yabancı alacağız diyen ve yabancı almayan 2 yabancı gönderen yerlerini doldurmaktan aciz okanın yancısı prcı simit bey.

maçı tersten yorumlamaya da gerek yok tjk deplasman takımı olarak geldi 1 puan aldı gitti.Tjk deplasmanı için bize 1 puan verseler benim de hoşuma gider mesela

Ben sorunu söyliyim mi. Bariş... Bugün çok kötüydü.
2. yarı yine iyiydi. Egosu kırılmalı barışın.

Yunus daha felaket halde. Lecister sonrası yunus gitmiş 3 sene önceki kondisyonu olmayan ve bu da futboluna eksi yazan yunus geri gelmiş maalesef.

Bunu basın toplantısında bir muhabir sorsa keşke. Sadece buda değil ki.. Bir sürü hata var ama insanlar hemen etiket yapıştırıyo. Yok okan yok muhalif. Bende soruyorum mesela neden set oyununda bukadar kötüyüz ve neden bazı oyuncular ısrarla aynı hataları yapıyo ama asla bundan vez geçirilemiyo... Uyarılmıyo mu sebep ne. Barış neden 85 dakika kaldı. Neden ilk değişiklik 77 de

Bu saatten sonra ne desek bos. Her topcusuna kramp giren, yorgun, 1-0 geride, 10 kisi kalan takimi yenemeyen, neredeyse yenilecek Besiktas dovunsun.

berbat ötesi bir oyunla alanya maçından 3 puan

liverpool galibiyeti sonrası 60 dakika 10 kişiyle oynadığın ve geride olduğun jk maçından 1 puan

iyi yırttığımız 2 maç olarak değerlendirilebilir

fakat ligde kötü oyun devam etmekte

Yenilmediğimiz için sinirim geçti. At sineklerinin 1 yıl vızıltısını çekemezdim. Ayrıca 26.şampiyonluğumuza da emin oldum. 4 gün önce 100 dk liverpool'a karşı yorulan; 70 dk 1 kişi eksik oynayan pili bitik takımı yenemedilerse bir daha yenemezler. 4 sene üst üste şampiyon olduuuuk avrupa'nın kralı olduuuk(!) Acaba. Seneye belki cl de çeyrek final yaparız yine avrupa'nin kralı sayarım

Geri
Üst Alt