Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.433
- 8.775
- 1.588
Baris alper denen adamı 3 5 hafta oynatmayacaksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saneye bakınca hata nerede çok iyi gözüküyor.bodo maçıda bından farklı olmayacak.Karşımızda bodo olsaydı net mağlubiyet olurdu.adamlar 10 kişiye bile hücum yapamıyor. bunlara puan verdik abv
Bu kadar "denk" gelmez bence. Ali'nin ekip ayarlıyordu muhtemelen.Açıkçası 3 gün önce çok yorucu bir maçtan çıkmış rakibin 60 dakika 10 kişi oynuyorken bu kadar etkisiz kalmak Beşiktaş adına utanç verici. İki takım arasındaki kalite farkı çok fazla. Maçın senaryosunu Sergen Yalçın'a versen bu kadar avantaj yazmazdı kendisine herhalde.
Maç öncesi de yazdım 3 sezondur iç sahada Bayern-Tottenham-Liverpool gibi çok yoğun maçların ardına ve sonrasına denk geldi bu derbi.
Şu BJK maçlarında takımın da hocanın da bu kadar berbat olması beni delirtiyor. Yıllardır aynı terane.
Yok dogru diyemem tabi ama refleks iste heralde bilmiyorum, yerden yere vuramadim yani ama su bir halt oynamayan rafa- ilk 20 dk fln ismini mi ne duymadim galiba hep bizim macta boyle islerde oluyor. Anlayamiyorum yani.pozisyonuda hatirlamiyorum tam su an gerci ayri. Kirmizi gorunce baya evde biseyleri firlatmaya gittimBişey diyemiyorum değil abi yanlış kere yanlış hareket
Rakip rezaletti beraberliği kurtardık diye bu hareketin yanlış olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz
Abi skor sende değil 60 dk daha maç varken bana bunu herkes yapıyor iyi yaptı falan anlatmaya çalışmayın.sanchezin hareketi en iyi dedigmz stoperler bile yapıyor
orada hata cok bariz apo da ve barışta ama önce apoda
torerria, lemina, ilkay mükemmeldi
Yunus sane 10m euro almıyorHerkes Sane yi eleştiriyor da yunus ile barış kanatta tam olarak ne oynuyor ben çözemedim ?