⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Kadromuz eksik. Stoper, orta saha ve kanatta takviye şart. Icardi düzelmezse forvet de lazım. Yedekten hep aynı adamlar giriyor. Dar kadroyla olmaz.

adamlar 10 kişiye bile hücum yapamıyor. bunlara puan verdik abv
Saneye bakınca hata nerede çok iyi gözüküyor.bodo maçıda bından farklı olmayacak.Karşımızda bodo olsaydı net mağlubiyet olurdu.

Planlama ve transferlerdeki kepazeliklerin sıkıntısını yaşıyoruz.Şu şerefsiz bjknin içinden geçerdik doğru hamleler yapılsa.Bunu geçtim birde başımızdaki adamın oynattığı anlayışda büyük sorun.liver maçı ne olursa olsun Hiçbir değilşiklik yok.Olmayacakda.

Satın abi sizin gibi iş bilmezleri olmaz olsun.Satın şu piyasası varlen barış gibi sara gibi yetersiz adamları.
Almayın sane gibi bitikleri.Yeter arkadaş yeter..
Ulan sara denen adam yeni girmiş birde torrerarya bakıyorum son dalikada gene hep topun olduğu yerde.Sane yetersizi pası düzgün verse gene şut falan atacak torrera.Pozisyonun içinde ve pasıda doğru.

Sevindiğim nokta şu oldu ilk önce geride olduğumuz bir maçta 10 kişi de kalınca kırılmadık aksine oyunu aldık. Bu Okan hoca döneminde pek görmediğimiz bir durumdu hatta 1 kere gördük o da geçen sene Sivas maçıydı onun dışında hep takım olarak kırıldığımızı ve oyunu verdiğimizi hatırlıyorum benzer durumlarda. Bu yüzden bu gelişme sevindirici bir nokta.

Bodo nun karşısına da liverpolu yendik havasıyla çıkarsak nal toplarız. Adamlar her maç 130 koşuyor. Öyle de olacak gibi takım disiplini dipte malesef

Sergen in sıçış maçı diyebiliriz. Adamlar hamle yapmadı galibiyet için şaşırtıcı oldu şahsım adına.

Bu şartlarda iyi sonuç abi gayet.

bu arada bize kanat oyuncusu lazım olacak
sane iptal gibi
barış'ın form durumu da çok parlak değil
hadi o düzeldi desek sadece barış ve yunus kalıyor
sallai'yi hücumda görmek istemem şahsen

Açıkçası 3 gün önce çok yorucu bir maçtan çıkmış rakibin 60 dakika 10 kişi oynuyorken bu kadar etkisiz kalmak Beşiktaş adına utanç verici. İki takım arasındaki kalite farkı çok fazla. Maçın senaryosunu Sergen Yalçın'a versen bu kadar avantaj yazmazdı kendisine herhalde.

Maç öncesi de yazdım 3 sezondur iç sahada Bayern-Tottenham-Liverpool gibi çok yoğun maçların ardına ve sonrasına denk geldi bu derbi.
Bu kadar "denk" gelmez bence. Ali'nin ekip ayarlıyordu muhtemelen.

Bişey diyemiyorum değil abi yanlış kere yanlış hareket

Rakip rezaletti beraberliği kurtardık diye bu hareketin yanlış olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz
Yok dogru diyemem tabi ama refleks iste heralde bilmiyorum, yerden yere vuramadim yani ama su bir halt oynamayan rafa- ilk 20 dk fln ismini mi ne duymadim galiba hep bizim macta boyle islerde oluyor. Anlayamiyorum yani.pozisyonuda hatirlamiyorum tam su an gerci ayri. Kirmizi gorunce baya evde biseyleri firlatmaya gittim

İkinci yarida da kosungosterdi 1 an uyuma ile atamadi allahtan.

liverpool'u devirebilmek için takımın HP'si yarıya inmiş resmen

buna rağmen kazanabileceğimiz bi maçtı. maçın başında 10 kişi kalmasa idik TABİİ

ulan sançez
önce eintracht maçı şimdi de bu

Untitled-1.jpg

sanchezin hareketi en iyi dedigmz stoperler bile yapıyor
orada hata cok bariz apo da ve barışta ama önce apoda
Abi skor sende değil 60 dk daha maç varken bana bunu herkes yapıyor iyi yaptı falan anlatmaya çalışmayın.

Yanlış hareket tartışmaya açık değil. Bu konu hakkında uzatmak istemiyorum iyi forumlar.

Bu Sane, Zaha dan daha fena. Zaha Ziyech oynadıklarında birkaç gol atıp şut çekiyorlardı.

Sane elimizde patladı patlayacak.

Takim Liverpool macinda iki kat efor sarfetti, bugun yorgundu. Besiktas iyi hazirlanmis ama kalite eksiği var. Bu şartlarda yenik durumdayken ve bir kisi eksikken beraberlik kotu bir sonuc degil. Hocalık bir durum yok ama bence oyuncu degisikliklerinde geç kaldı.

Geri
Üst Alt