⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Ne saçmalıyorsun 10 kişi rakip 1-0 önde olup şöyle 3 puani versek burada banlar havada uçuşuyordu. Derbidir abicim oynanmadan kazanmaz. İstedigi kadar bitik olsun şey olsun adamlara 45 dk bişey yapamamissin yorgunsun vs biraz olmayan mantiginla düşün öyle konuş
Yav bjk takım mı? Bjk kim ya sanki doğru düzgün bir takım da 10 kişiden 1-1 yapmışız.Deplasmanda oynasan hadi neyse dersin de içeride rezillik başka bir şey değil istersen maça 10 kişi başla direkt.
He olmayan mantık sendeki bu arada ilk başka derbide 10 kişi oynamak falan filan diyordun örneğini de aldın, bjk de yendi fbyi 10 kişi hem de depte:D sonra işi başka yere götürdün kendi mantığını sorgula yani önce
Kadromuz yeterli soyle böyle diye de hocan dedi , o zaman yeterli kadrosuyla rotasyon yapsaymis da taze oyuncular oynasaymis

Yok dogru diyemem tabi ama refleks iste heralde bilmiyorum, yerden yere vuramadim yani ama su bir halt oynamayan rafa- ilk 20 dk fln ismini mi ne duymadim galiba hep bizim macta boyle islerde oluyor. Anlayamiyorum yani.pozisyonuda hatirlamiyorum tam su an gerci ayri. Kirmizi gorunce baya evde biseyleri firlatmaya gittim

İkinci yarida da kosungosterdi 1 an uyuma ile atamadi allahtan.
İkinci yarı sadece o pozisyon var rafa nın başka yok tjk adına

Icardi'nin yüz & mimik ifadesini hiç beğenmedim.Birşeylere inanılmaz kızgın olabilr ama bunu maç esnasında çıkartmamalı.Hiç hoş değil.Eğer böyle devam ederse ocakta bir golcü almamız farz olacak.

Herkes Sane yi eleştiriyor da yunus ile barış kanatta tam olarak ne oynuyor ben çözemedim ?
İlk devre yerden top oynamadik ki ilkay yunus biseyler yapsin. 3 ya da 4 tane auta top 50 yane defans pasi sonrasi.

Mertin de 5 dk yemesi.

İlk yari buydu zaten.

sergenle taraftarın arası açılabilir cünkü elindeki kadroya hiç guvenmıyor bence bugun iyice belli etti 2.yarı

Anadolu takımına puan kaybı üzücü. 10 kişi de olsak zor bir maçtan çıkmış da olsak üzücü.

2. yarıyı izleyemedim iyi bari beraberlik olmasa çeneleri durmazdı.Ama kesinlikle her bjk maçında bir türlü ezicez denilip her seferinde kendi elimizle maçı veriyoruz.Taktiksel olarak gelişmek zorundayız.İlk yarı hiçbirşey yapmadık.

Geri
Üst Alt