⚽ SL 25/26 H:8 | Galatasaray 1-1 Beşiktaş | MS | 4 Ekim | beIN Sports 1

Cl yoruyor
Trabzon macı kesın puan kaybı
Idare edecegız

Takım çok fena mertensi arıyor ya keşke 1 sene daha oynasaydı da şu kadro boş kalmasaydı.

Duran toptan çok kolay gol atıyorduk da 1 korner kullansın diye Sara çekilir mi soru işareti. En büyük silahımız yok oldu.

İlk yarı rezillikler silsilesi. İkinci yarı ise o yorgunluğa rağmen harika mücadele. Hoca da sonunda kompleks yapmayıp 10 kişi nasıl oynanması gerekiyorsa onu oynattı. Sanchez ve Barış maç primlerini Lemina ve Torreira babalara versin, bu maçı unutup geçelim.

3 sene üst üste şampiyon olmuşuz
Geçen haftaki bombardımana tutulduğumuz Alanya maçı
Bu hattaki yorgunluk üzerine 70 dk 10 kişi oynadığımız ve 1-0 dan maçı beraberliğe getirmemiz
Rakip takım taraftarı olsam umutlarım gittikçe azalır

bizim ne zaman gsli 1 hocamız olacak

Golde ve kırmızıda ikisindede barış var çok büyük hata şu maçı kaybetmemek büyük başarı bence, göztepe filan olsa belki kaybederdik bu tinerciler resmen korktu bizden.. minumum 30’ puan daha fark yerler..

Bu forumdakilere millet sirf
10 kisi yenilmemek iyi tabiki ama oyunda is yok. Her savasarak mac kazanamasin. Birazda oynayarak cözmek lazim bu isi. Liverpoola karsi kacdefa gecis oynama sansimiz vardi ama beceremiyoruz o isi. Sete gecince ayni olay, topu sadece geriye yana pas atiyoruz. 3 senedir sampiyon oluyoruz ama oyun olarak hic bir zaman tatmin olmadik. Gelisme yok ayni oyun devam.
Ben 5sene 6 sene ust uste sampiyon olalim clde bi ceyrek goreyim top oynamasakta olur .Ben seyirci degil taraftarim iyi futbolu seyirci izler benim umrumda olmaz iyi futbol cart curt .

okan hoca dönemıne bakıyorum 8jkya 1 kere yenıldık kupa macını saymıyorum
onun dısında iceride hep tokatladık dısarıda da 1 kere yenıldık
3 kere yenip 2 kere yenildik gibi bir şey.Ilk sene yendiler geçen sene de yendiler ondan önce biz yendik.Bu sene de yenerlerse esitlenir

Geri
Üst Alt