Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.153
- 25.568
- 2.598
Cl yoruyor
Trabzon macı kesın puan kaybı
Idare edecegız
Idare edecegız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pozisyonun TS maçındaki pozisyondan farkı ne? Arda Kardeşler'e yapılan bu hakeme de yapılmalı.
okan hoca dönemıne bakıyorum 8jkya 1 kere yenıldık kupa macını saymıyorumBu yeni stad açıldığından beri orda 1 g 1 b aldık sanırım
Tolunay’a bak tjk bizi yenemedi diye ağlıyor
Kim yaptıracak onu. Trabzon kadar lobimiz yok bizim100% yapilmali. Hic bir farki yok. Müthiş art niyetli, müthiş eyyamcilik, müthiş karaktersizlik, hayasizlik ve benzeri
Olmazsa şey yapacağız.Cl yoruyor
Idare edecegız
Ben 5sene 6 sene ust uste sampiyon olalim clde bi ceyrek goreyim top oynamasakta olur .Ben seyirci degil taraftarim iyi futbolu seyirci izler benim umrumda olmaz iyi futbol cart curt .10 kisi yenilmemek iyi tabiki ama oyunda is yok. Her savasarak mac kazanamasin. Birazda oynayarak cözmek lazim bu isi. Liverpoola karsi kacdefa gecis oynama sansimiz vardi ama beceremiyoruz o isi. Sete gecince ayni olay, topu sadece geriye yana pas atiyoruz. 3 senedir sampiyon oluyoruz ama oyun olarak hic bir zaman tatmin olmadik. Gelisme yok ayni oyun devam.
O itin zaten büyük hazımsızlığı var bize karşı.Tolunay’a bak tjk bizi yenemedi diye ağlıyor
3 kere yenip 2 kere yenildik gibi bir şey.Ilk sene yendiler geçen sene de yendiler ondan önce biz yendik.Bu sene de yenerlerse esitlenirokan hoca dönemıne bakıyorum 8jkya 1 kere yenıldık kupa macını saymıyorum
onun dısında iceride hep tokatladık dısarıda da 1 kere yenıldık