⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

Liverpool üstüne 60 dakika 10 kişi derbi oynayan takıma bu kadar acımasız olmayın. Barış biraz gününde olsa kazanıyorduk maçı 10 kişi olmamıza rağmen.
Anlamadin heralde takimda net bir disziplin sorunu var laubali bir sekilde oynadilar koca ilk yari, yorgunluk varsa nasil ikinci yari daha cok kostular birde 10 kisi ile?Rezalet bir durum

Anlamadin heralde takimda net bir disziplin sorunu var laubali bir sekilde oynadilar koca ilk yari, yorgunluk varsa nasil ikinci yari daha cok kostular birde 10 kisi ile?Rezalet bir durum
O durum hep var evet. Benim de en çok eleştirdiğim konu. Ama bugün bu maç sonrası "takım rezalet halde" yorumu bana biraz abartı geldi.

Stoperde Arda'yı oynatmaz herhalde. Bugünkü gibi Lemina olur muhtemelen.

Uğurcan
Sallai Lemina Apo Jakobs
Torreira Sara
Sane İlkay Yunus
Osi

Başakşehir aşırı dandik 1 takım, doğru düzgün 1 oyun anlayışları da yok, hiç düzgün antrene de olmamışlar

Artık 1 zahmet rahat 1 galibiyet izleyelim. Çok mu şey istiyoz

Uğurcan
Sallai Lemina Abdülkerim Jakobs
Torreira İlkay
Sane Yunus Barış
Osimhen

Eren-Sara-Icardi

Elimizdeki dar kadroyla kalan 9 maçı bir şekilde derbiler hariç düşük tempoda götürmemiz şart. Sane ve Osimhen artık devreye girmeli.

Gayet iyi gidiyoruz

Ligde 8'de 7 galibiyet 1 beraberlik

ŞL'de 2 maçta 3 puan

Bu maçtan da 3 puanı cebe atarız

Ugurcan
Sallai Arda Abdulkerim Eren
Torreira Sara
Sane Ilkay Baris
Osimhen

SL haftalarinda böyle ufak capli rotasyonlar olmali artik yoksa patlariz

Uğurcan
İlkay
Torreira
Sane
Osimhen

gerisi rondom.

Akıllar bodo macında olacagından alanya macının kopyası olur

puan kaybı beklıyorum

Yabana atılacak takım değiller. Bireyselde çok kaliteli adamları var.

Bizim baş belamız Da Costa bunlarda ekstra olarak Amine Harit forma giymeye başladı Shomurudov bize ters gelebilecek düzeyde

yaw bu varmış önce bodo açılınca ligde maçımız yok sandım

Geri
Üst Alt