⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

kendisini de korumak amaçlı bence Arda oynamamalı , stoper mevkisi sıkıntılı bir yer ve 3lü oynamıyoruz bir hataya çocuk boşuna özgüven kaybı da yaşayabilir , tepki çekebilir falan bu maç değil yani bence maçı.Shomurodov falan tehlikeli oyuncu yani bu maçta atmazdım ben olsam.Kaan başlasın.
Bilmiyorum Kaan gibi saatli bombada icime sinmiyor, artik nerde oynarsa oynasin seviye artik baya siritiyor, Methan daha berbat, böyle firsatlar Arda gibileri icin bulunmaz hint kumasi gibidir. O firsati degerlendirip durus göstereceksin, zamanin da Ozanin yaptigi gibi.

Bilmiyorum Kaan gibi saatli bombada icime sinmiyor, artik nerde oynarsa oynasin seviye artik baya siritiyor, Methan daha berbat, böyle firsatlar Arda gibileri icin bulunmaz hint kumasi gibidir. O firsati degerlendirip durus göstereceksin, zamanin da Ozanin yaptigi gibi.
Ozan da penaltı yapıyordu , her müdahale tehlikeliydi.Gerçi o zaman böyle kadromuz da yoktu anadoluda tehlikeli oyuncular da vardı ama bu maç yine o seviyede bir maç olabilir hucumdaki oyuncuları iyi başak'ın , bir de fatih hoca gençlere daha fazla şans veriyordu oyuncu ondan da hata yapmaktan korkmuyor da olabilirdi mesela ankaragücü maçında da emin'i koymuştu o da hata yapmıştı.İç sahada misal Gümrük falan maçı olsa banko oynasın derdim de başak maçında oynasın mı bilemedim cidden.Metehan zaten futbolcu değil direkt

Ozan da penaltı yapıyordu , her müdahale tehlikeliydi.Gerçi o zaman böyle kadromuz da yoktu anadoluda tehlikeli oyuncular da vardı ama bu maç yine o seviyede bir maç olabilir hucumdaki oyuncuları iyi başak'ın , bir de fatih hoca gençlere daha fazla şans veriyordu oyuncu ondan da hata yapmaktan korkmuyor da olabilirdi mesela ankaragücü maçında da emin'i koymuştu o da hata yapmıştı.İç sahada misal Gümrük falan maçı olsa banko oynasın derdim de başak maçında oynasın mı bilemedim cidden.Metehan zaten futbolcu değil direkt
Bence Arda oynayip hata yapsa kimse linc etmez, inanilmaz berbat oynamadi süre, sonucta apo da Davidson da hata yapiyor, kaani hata yaparkene görmektense varsin Arda yapsin ilerde bir Stoper kazanmis oluruz.

Bence Arda oynayip hata yapsa kimse linc etmez, inanilmaz berbat oynamadi süre, sonucta apo da Davidson da hata yapiyor, kaani hata yaparkene görmektense varsin Arda yapsin ilerde bir Stoper kazanmis oluruz.
Kendisi için işte bu yaşta bu denli maçta bir anda atılıp riske atılmaması lazım bence.Hani benim açımdan da sorun olmaz da kendisi bunu sorun yapabilir , her oyuncunun mentali aynı olmuyor maalesef.Ben tamamen zaten Arda açısından bakıyorum ki hata yapsa kaybetsek tepki veren de olacaktır ahraz çok

Şu maçı farklı kazanırsak bilin ki başak ya açık oynamışdır.yada Çok fazla bireysel hata yapmışdır.
Çünkü Rakip takımın oyun anlayış bizim oyunumuzu belirliyor.

akbilin son maclarını izledim,duran toplarda ve yan toplarda iyiler,uzun oyuncuları çok

fakat savunma oyuncular ligte gördügüm en kötü stoperlerden göztepe şanslı olsa 3 4 tane atardı

Arda'yı her maç 5-10 dk oyuna atsak bugün nasıl performans vereceğini üç aşağı beş yukarı bilirdik ve elimizde az da olsa oynama alışkanlığı olan bir stoper alternatifi olurdu. Mou bile Yusuf'u direkt 11 oyuncusu yapmıştı çat diye. Hocaya yazan başka bir konu. 4 yıldır takımın başındasın 1 tane genç oyuncuya şans vermemişsin. Emin de hoca yüzünden kaçtı gitti. Ligde 1 dk süre vermediğin oyuncuyu şu maçta sahaya 11 atmak salaklık olur ama yerine muhtemelen Metehan'ı oynatacak olması daha büyük risk ve problem şu anda. Puan kaybı olursa zerre şaşırmam.

Arda'yi su ana kadar hic oynatmamak Okan hocaya büyük bir eksi olarak yazar. Sonra da utanmadan Emin gitti diye sikayet ediyor. Sen de az da olsa oynat ozaman!

5 maçlık zorlu periyodun ilk maçı. Alnımızın akıyla çıkarız inşAllah.

1759847297411.webp

En zor macimiz bence
Hem Davinson hem singo yokken kaani kullanırsa vay halimize hem Yusuf hem smudrov süratli adamlar pas pas ederler bizi.

Leminayi düşünmeli orda diye dusunuyorum
Bu maçı geçersek goztepeyide geçeriz
Trabzon'dan gelecek bir galibiyete ligi bitirme şansımız var

En zor macimiz bence
Hem Davinson hem singo yokken kaani kullanırsa vay halimize hem Yusuf hem smudrov süratli adamlar pas pas ederler bizi.

Leminayi düşünmeli orda diye dusunuyorum
Bu maçı geçersek goztepeyide geçeriz
Trabzon'dan gelecek bir galibiyete ligi bitirme şansımız var
bunları izledınmı hic evren ?
ben son 2 maclarını izledim ,ligteki en kötü geri 4lü olan takımlardan
çagdas bunların kadroyu çöp etmiş bana göre ne oynadıkları belli degil ,duran toplarda tehlikeliler gördügüm

harit ve yusuf bunlar bireysel bişeyler yapmaya calısıyorlar ama onun dısında cok açık veriyorlar
stoperde kaan harici herkes olabilir
alanyadan daha iyi takım degiller bana göre

Geri
Üst Alt