⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

Stoperde Lemina oynar son maç gayet iyiydi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocanın arayıp bulamadığı fırsat lemina sara torerira İlkay aynı sahada. Lemina stoper oynar ikinci yarı da Kaan ya da arda girer

Stoperde Lemina tercih edilmeli ki sezonun devamında benzer durumlarda yine olması gereken. Belli bir yaşa geldi, antrenman dsiplini konusunda defolu olduğunu Davala ve Şaş hep söylüyor, EPL deki son döneminde stoper oynadı zaten. Fazla git-gelli oyunlarda her an patlayacakmış görüntüsü veriyor orta sahada maalesef; stoperde daha rahat eder, gayet de iyi oynuyor orada. Metehan' ın kadroda tutulması baştan hata idi; Arda' yı çok beğeniyorum ama hoca oralı değil; Kaan hem sakat deniyor, hem oynadığında enerjisi çok düşük kalıyor, stoperde bile sırıtabilir.

Bizim hoca tuhaf adam; futbolun gereklerini, form durumlarını filan değil, takım içi dengeleri gözeterek karar veriyor kendince; sıkça da saçmalıyor aslında ama rakipler daha çok saçmaladığı için gündeme gelmiyor...

bunları izledınmı hic evren ?
ben son 2 maclarını izledim ,ligteki en kötü geri 4lü olan takımlardan
çagdas bunların kadroyu çöp etmiş bana göre ne oynadıkları belli degil ,duran toplarda tehlikeliler gördügüm

harit ve yusuf bunlar bireysel bişeyler yapmaya calısıyorlar ama onun dısında cok açık veriyorlar
stoperde kaan harici herkes olabilir
alanyadan daha iyi takım degiller bana göre
Izledim bizim genç var yeğenim Beşiktaşlı başakşehir çok kötü rahat yeneriz dediginde

O maç kolay olmaz Beşiktaş'a karşı oynarlar dedim yok yere adam atmasa yenilmiyorlardi

Opokuda Ba da iyı stoperleri kalecileride iyi kaleci osimhenle bu ligte başa çıkabilecek seviyede iki stoperleri var
Baskı altında da topla cikabiliyorlar hepsi büyük takım görmüş oyuncular

Bu tip maçlar vitrin başakşehir kolay teslim olmaz az sallan bak nasıl puan alıyorlar bu maçlar için yaşıyor bu büyük takım eskileri

maç haftasına girdik toplanalım yavaştan.

Burayi firesiz atlatip camia olarak havaya girmeliyiz
Screenshot_20251014_100315_Sofascore.webp

1760446090882.webp

Anadolu kulüplerinin aksine fiyatları bi miktar daha düşük tutmuşlar.

Değerli Okan hocam 25 yas ustu 20 m euro ustu transfer sever hocam. Bu maça arda ile basla

Geri
Üst Alt