⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

Besiktas'a karsi 60 dk 10 kisi oynayip aldigimiz bir puanin cok degerli oldugunu unutmayalim.

Bu maci kazanarak ligde herkesin yerini göstermeliyiz. Basaksehir görüntü itibariyle cok kötü duruyor.

1759692049524.webp

Metehan Baltacı mı Kaan Ayhan mı. Apo'yla tandem nasıl kurulacak bakalım.

Nuri iştahlanmıştır arka arkaya gelen başarısız sonuçlardan sonra bu maç kaderini belirler.

Maça 12 gün var iken yapılacak tek analiz sağ bekte Sallai yerine Kaan Ayhan'ın oynaması olur herhalde.
Singo ile Davinson'un olmadığı durumda yüksek toplarda dezavantaj oluşacağı için Kaan orada 1 adım öne çıkıyor ayrıca 4 gün sonraki yüksek tempoda geçecek Bodo maçı için Sallai daha hızlı ve çabuk olduğu için saklanmış olur.

Maça 12 gün var iken yapılacak tek analiz sağ bekte Sallai yerine Kaan Ayhan'ın oynaması olur herhalde.
Singo ile Davinson'un olmadığı durumda yüksek toplarda dezavantaj oluşacağı için Kaan orada 1 adım öne çıkıyor ayrıca 4 gün sonraki yüksek tempoda geçecek Bodo maçı için Sallai daha hızlı ve çabuk olduğu için saklanmış olur.
allah korusun kaan falan oynamasın

Arda oynamalı, hak ediyor.
Diğerlerinin pek kredisi yok tabii de istatistiklerini bilmiyoruz kim daha öndedir. Yeni yüz, yeni şanslar arıyoruz haliyle beklentileri veremediklerinden dolayı. Arda şans bulur mu emin değilim. Metehan yada Kaan iyileşirse onu atacaktır stopere hoca.

Okan hoca Allah rizasi icin su Abdülkerim'i uyar bir daha top sürmesin

Bu adamin yaptigi top kayiplari yüzünden deli gibi atak yiyoruz yeter be

kendisini de korumak amaçlı bence Arda oynamamalı , stoper mevkisi sıkıntılı bir yer ve 3lü oynamıyoruz bir hataya çocuk boşuna özgüven kaybı da yaşayabilir , tepki çekebilir falan bu maç değil yani bence maçı.Shomurodov falan tehlikeli oyuncu yani bu maçta atmazdım ben olsam.Kaan başlasın.

Geri
Üst Alt