SL 25/26 H:9 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 19 Ekim | beIN Sports 1

Fenerbahçe'de tedavisi süren Ederson'un yerine Karagümrük maçında Tarık Çetin'in kaleyi koruması bekleniyor. (TRT Spor)

Ederson hala sakat. Skriniar da yok. Karagümrük bi sürpriz yapabilse ne iyi olur.

Hurmanın alici mi, yoksa fenerci mi olduğu az çok bu maçta ve sonrasında belli olur

kgümrükte ederson olmaması baya dezavantaj bu arada.Zaten %1 falan şansları varken o kadroyla bir de Ederson yoksa fb yemeden alır bu maçı

berabere bitecek arkadaş

20251018_205632.webp

Stevenbahçe için de bakalım Hurma fedakarlık yapıyor mu - muhtemelen evet

fbnin ihtiyacı olursa hurma girer fb için gol bile atar

Burdan hic bir süpriz cikmaz bu les fener bile küme düsmemek icin oyniyan Karagümrüke heralde üc dört tane atar

Hissiyatimsi erkan engin VAR’da görev alacakmış.
Hakemliği bitmesi gereken adam Süper ligde görev almasını geçtim herif yine şikebahçesine zorla penaltı verecek.

fkg 6 puanını verip düşer. amaç o.

Uzun zamandır erkan engin ve emre maloku fener maçlarına vermiyorlardi got korkusundan küme düşme takımına karsi vermişler, maksat diğer maclar öncesi hazırlık

Fb sov yapacaktir

En az 5 fark bekliyorum ben

Kasimpasa gibi çıkıp oynayabilirler. Ali fenerin kazanmasını istemez herhal.

Aralarındaki son 4 maçın 3'ü 2/1, 1/2 bitmiş diğeri de 5-4'lük maç. :crushed:

Gümrük kötü bir takım evet ama kim cekmisse fikstürü gidip Eyüp sultanda iki rekat şükür namazı kılıp tövbe etsin

Galatasaray Goztepe Samsun Baseksehir Antep en formda zamanı Trabzon Kasimpasa Antalya

Oynayabilecekleri en zor fiksturden cikiyorlar
Fener takımı garip takım yedek Kayseri'ye puan bırakmış takım gümrük gerçekten puana gelirse herşey olabilir futbol bu

Geri
Üst Alt