SL 25/26 H:9 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 19 Ekim | beIN Sports 1

karagümrük fenerbahçenin puan kaybetmesine müsaade etmez

Gençler dusmeyebilir bu arada.Son 3-5 gün menajer kucağında iyi oyuncular aldılar, ben bile mesela daha sezon başlamadan net düştüler diyordum ama şuan defans haricinde fena değil os ve hücum hatları ama tabii gümrük mümkün değil, şu kadro pttde oynasın orda ilk 3 dahi yapamaz
Bence banko düşecekler sene başından beri hocasız oynuyorlar belki iyi bir yabancı hoca bulurlarsa,gümrük gençler banko gidici gümrükte misal fofana gibi iyi forvet var yedek bırakıyor herifler
Fenerde ise tedesco ocaga kadar mecbur kalacak gibi

Karagümrük ilk gol yiyene kadar macta belki az da olsa heycan olur, ilk gol gelince is farka gider, yani burdan fenerin puan kaybetmesi imkansiz birsey, böyle bir süpriz olursa taraftar sahaya iner.

Hiçbir şekilde beklentim yok. karagümrük çok kötü bir takım, sonuncu olup düşeceklerdir.

Bu maç diyeti bozacağim. Büyük boy pizza ve patates söyledim yanına 2 litre kola (zero değil)

Fenerbahçe XI: Tarık, Semedo, Çağlar, Oosterwolde, Levent, İsmail, Alvarez, Nene, Asensio, Kerem, Talisca.

Karagümrük XI: Grbic, Atakan, Roco, Anıl, Balkovec, Johnson, Kranevitter, Serginho, Tiago, Larsson, Fofana.

Hurma kadroya karışmadı galiba fofana ilk 11 de,fenerde ise keremi forvete koymuş

Fb bu sefer orta sahayı sert tutmuş. Santrafor Talisca olmuş. Brown'u da kesimiş. Bir tık fazla defansif çıkmış gibi geldi bana. Lakin 1 gol bulduğu anda maçı bitirmiş olurlar. Kazanırlar aksi büyük sürpriz olur.

Galip geleceklerine o kadar eminler ki levent mercan falan oynuyor

fbnin defanstaki tek iyi oyuncusu skriniar yok

sürpriz olabilir bu maç

Muhtemelen 6-0 falan kazanıp morallenirler. Karagümrük ligin en kötü takımı.

karagümrük'ün forma arsenal formasına benziyor

Geri
Üst Alt