SL 26/27 H:1 | Gençlerbirliği 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Ağustos | beIN Sports 1

Sene sanki 2008

Mahmut Uslu: "Fenerbahçe'nin Salı günü Şampiyonlar Ligi play-off maçı var. Bir erteleme istendi, onu da yapmadılar. Ama bugün gördük ki kafa yapıları aynı şekilde devam ediyor. Bugün yaklaşık iki tane penaltımız verilmedi. Talisca'nın vurduğu topta kol çok açık. Penaltı ve kırmızı kart. Kitapta öyle yazıyor.

Fenerbahçe bozuk plak gibi.

Aynı herifler aynı laflar tekrar tekrar.

Hayda büyük sürpriz resmen hadi şu maçın üzerine 2-3 güzel takviye yapıp şu negatif havayı tersine çevirelim artık.

Fener CL kalsın istememizin nedenini bugün bir kez daha görmüş olduk adamlar Lyon maçı uğruna Gençler'e duman oldular.

Üstüne 8 maç oynasalar bunlar Kasım ayında havlu atarlar.
Adamlarin bir yerde finansal olarak batmalari lazim ve kaçinilmaz görünürken gidip 40m euroluk gelir kaynagi ve prestij edinmeleri hiç bir maglubiyete degmez bence

''Aklımıza bir şey gelmiyor, ne yaparsınız mesela?'' diye soracak bir babayiğit çıksa, azarı işitirdi ama kısa yoldan meşhur olurdu; sonra sosyal medya üzerinden gelsin paralar...Bunu demek de benim gibi en alakasız adama düştü iyi mi?

Greenwood da zaha gibi bir sikinti var

Hic bir sekilde calima girmiyor yan pas geri pas disinda dribling veya calim denemiyor

Zaha da geldiginde ayni durumdaydi

Oyuncu hazir olmasa bile bunlari yapmasi gerekir normal sartlarda sonucta futbola sifir dan baslamiyor

Acaba zaha da oldugu gibi sakat mi geldi

Benim kendi takimim bile beni boyle mutlu etmiyor 🥶

Ne yapip edip bizim nesemize nese kattilar..

Ask hayatimizin garantoru resmen bu takim..

Bize afiyet olsun 😂🙏

IMG_1385.webp

Greenwood daha çok şut çeken profil

Geniş alan bulursa ve geçiş oyunu oynarsan etkili olur gayet

Geri
Üst Alt