Sneijder, Yasin Krizini Tatlıya Bağlayacak!

Artık öyle bir durum oluştu ki yorumlar kişilerin performansları ve Galatasaray'a katkılarına göre değil, bireysel tercih ve takıntılara göre yapılmaya başlandı. Birisi yerli olan herşeye çamur atar, birisi yabancıalra yabancılara ayar olur onlara giydirir, birisi Sneijder süünse savunur, diğeri adam herşeyini verirken gol atmadı diye satılsın der vs. Son maçta mesel bu netti. Sneijder'siz takımın oyun karakterini yerlere iniyor belli iken insanlar Sneijder'e salladı hem de oynamadığı maçın üzerinden. Maç içinde Chedjou ile kıyaslandığında fersah fersah iyi performans gösteren Semih son pozisyonda kısmen hatalı diye yerin dibine sokuldu sırf yerli diye. Podolski döküldü ama kimse görmedi. Medya Selçuk rezaletini göremiyor sahada. Bu nasıl iş ben anlamadım.

Genel olarak dediklerine katılıyorum. Kendi adıma konuşacak olursam ben Chedjou'yu seviyordum ve bir nevi de hep savummaya çalıştım ama bu sezon artık burama kadar geldi ve Beşiktaş maçı tencereyi taşıran son unsur oldu.

Genel olarak bir yabancı hayranlığı var ülkede bunu zaten kimse inkâr edemez ama diğer yandan da marjinal olacağım değişik olacağım diye yabancılara daha fazla da saldıran kişiler oluyor son 1 senede bu arttı iyice.

Dünya'da hiç bir yerde yerli yabancı diye ayrım yapılmıyor bizim ülkemiz dışında bu kadar. Tabi Italya da ırkçılık falan oluyor bazen ama ne demek istediğimi anlamışsındır diye düşünüyorum. Iyi-kötü futbolcu ayrımı yapılacağına hep yerliler kötü yabancılar iyi diye lanse ediliyor. Bunun doğruluk payı olsada bu genelleme yanlış.

Sneijder konusuna gelince evet çok iyi değil ama öyle çok da kötü değil abartıldığı kadar. Skorer kimliği geriye gitti bu doğru ama bizim oyunumuzun içindeki taşıdığı önem hâlâ azımsanmayacak kadar büyük. Olmadığı maçlarda bunu fark ediyoruz, ne Tolga ne de Selçuk topu ileri götüremiyor, bilhassa da Selçuk insanı kanser eder 90 dakika boyunca.

Takım genel olarak hâlâ çok durağan, bir gün Bruma da formsuz olacak veya istediklerini sahaya yansıtamayacak o zaman ne yapacağız düşünmek bile istemiyorum açıkçası. 22 yaşındaki çocuğum ayağına mahkum kalmış bir Galatasaray izliyoruz son zamanlarda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sneijder sorunsali mi var sendede?

Adanaspor maçı sonrası Sneijder ile ilglil bir yazı yazmıştım ve yazıda bahsettiğim şey Sneijderin ölüsü bile oynardı hala bu fikrim üzerinde duruyorum Sneijderin ölüsü bile oynar fakat eğer Sneijder kendini klupten buyuk goruyorsa gonderilmeli zamanında Beckham Keane hepsi kendini bişiy zanneti ve sepetlendı Sneijderin ne özelliği varda yönetim ile futbolcu arasına giriyor

Adanaspor maçı sonrası Sneijder ile ilglil bir yazı yazmıştım ve yazıda bahsettiğim şey Sneijderin ölüsü bile oynardı hala bu fikrim üzerinde duruyorum Sneijderin ölüsü bile oynar fakat eğer Sneijder kendini klupten buyuk goruyorsa gonderilmeli zamanında Beckham Keane hepsi kendini bişiy zanneti ve sepetlendı Sneijderin ne özelliği varda yönetim ile futbolcu arasına giriyor
Bu habere gore Yasin Sneijder den yardim istemis yani Sneijder kendi kafasina gore hareket etmemis ki oyle biri degil zaten. Oyle kulupten dah buyuk zannetmez kendini eger oyle dusunuyorsan Sneijder i bu zamana kadar taniyamamissin. Takimin kaptani olarak bunu hocasina iletmistir, ondan sonrasina da karismaz zaten.

Tabiki eger bu haber dogruysa.

haber zaten yalan ve sen haberi okumamissin bile

yalan habere göre sneijderi arayan yasin

hem böyle bisey gercek olsa bile takim kaptanlarinin böyle konularda devrede olmasinda ben bir anormallik görmüyorum

hocam diğer mesajta da yazmışsın gercek oldugunu varsayarsak diye ben o duruma yorum yaptım diyelim bu konu gerçek sen demişsinki kaptan girmeli kaptan anca antremanda tatsızlık olur onu ayırır takımı maçtayken bi olay olur onlarda devreye girer bu olay yonetım ile futbolcu arasında buraya kaptan giremez sneijder olsa bile

Kaptan dedigin sadece saha ici olaylara mudahele etmez. Hic futbol oynamamis insanlar bilmeyebilir tabi ama kaptan dedigin takim arkadaslarini da "idare" etcek. Bazi konularda araci olur hocasi ile. Yonetim e karisamaz tabi orasi teknik heyet ile yonetimin problemi.

Bu habere gore Yasin Sneijder den yardim istemis yani Sneijder kendi kafasina gore hareket etmemis ki oyle biri degil zaten. Oyle kulupten dah buyuk zannetmez kendini eger oyle dusunuyorsan Sneijder i bu zamana kadar taniyamamissin. Takimin kaptani olarak bunu hocasina iletmistir, ondan sonrasina da karismaz zaten.

Tabiki eger bu haber dogruysa.

Diğer arkadaşda dedi haber doğru değil vs. ama ben bu haberin doğru olduğunu varsayıyorum.ve bu haberde goruyoruz ki Levent Nazifoğlu olaya dahil olmuş yani yönetim

He Sneijder gidip hocasına affetin demişse ona tamam ama eğer gidip Nazifoğlu veya Alp Yaman veya bilimum yonetıciye gidip söylemişse Sneijder kendini klüpten üstün görüyordur

Ne alakası var çapsızlıkla? Adama 1 maç ceza vermişler, maçtan sonra tavırlarına göre yeniden değerlendirecekelr belli ki. Nedir burada sorun?

Asıp kesmeyecek o zaman bence kadro dışı bırakılıpda u-21'e gönderilen diğer maç affedilen bir oyuncu hatırlamıyorum ben ee derdi Yasin'i dinlemek mi kadro dışı bırakmadan önce otur konuş Hoca'sısın sen ne derdin var la senin değişik ne bu hareketler de yeri gelince asıp kükre yoksa Selçuk gibi adamlar çok yüz ne olsa bana dokunamaz diye düşünür bulur hocamızın beyfendiliğinden birde gerçekten JoR'inde forma adaleti olmadığını düşünüyorum ciddi ciddi benim için en önemli şeylerden birisi bu bir Td'deki adamlar yeri geliyor Marchisio'u yeri geliyor Benzema'yı yedek bırakıyor ama biz kaç maç kötü oynadıkları halde Selçuk_Poldi_Sneijder'i yedek bile bırakamadık her ne kadar kendisini hiç hiç sevmesemde bunu tek yapabilen imPARAtor'du

bunlar bu takımda ilk defa olan şeyler değil daha öncedende farklı kişiler tarafından bu tarz sorunlar ortaya çıktı ancak yasin nedendir bilinmez medyada sürekli bir itibarsızlaştırma kampanyasının hedefi halinde

selçuk,sabri,hakan balta,sneijder,chedjou,semih gibi isimlerden daha fazla katkı sunmasına rağmen hiçbirinin şu anda eleştiriliyor olmayıp yasinin üzerine bu kadar gidilmesi bence art niyetlilikten başka bir şey değil.

Kaptan dedigin sadece saha ici olaylara mudahele etmez. Hic futbol oynamamis insanlar bilmeyebilir tabi ama kaptan dedigin takim arkadaslarini da "idare" etcek. Bazi konularda araci olur hocasi ile. Yonetim e karisamaz tabi orasi teknik heyet ile yonetimin problemi.

hocam sen nerde top oynadın ben çapraz bağlarım kopana kadar oynadım u-18'e kadar ve kaptanlar asıl saha ici olaylarda yardımcı oluır diyelim bir oyuncu itiraz ediyor hakeme onu ordan çekip çıkaracak olan kaptandır veya kavga çıktı diyelim onları ayıracak olanda kaptandır

sırf sneijderi savunmak için mantıksız konusmaya gerek yok hocam sonuçta biz burda sneijdere sövsekte övsekte bir manası olmucak sneijderin babası gibi savunma veya övmeye gerek yok hepimiz fikirlerimizi soyliyelim tartışalım medeni bir şekilde bu yuzden forumdayız

Tepkin bence biraz abartili

Simdilik bir maclik ceza verdik diyor adam

Ondan sonra degerlendirecegiz diyor

Bu Yasine düsünmesi icin vakit verdik aklini basina toplarsa demekten baska bisey degil bana göre

Adam oyuncusunu silip atmamis simdilik kulagini cekmis

bunun capsizlikla ne alakasi var?

Avrupalilarin huyudur bu böyle olaylara vakit tanimak soguk kanli kafa ile düsünüp hareket etmek iki taraf icinde daha dogru olur anlaminda

Eğer böyle bir mesaj vermek istiyorsa bence JoR hocamız kadro dışı bırakmak gibi ciddi bir olay'a kalkışmadan yapsın bunu aynısı yazın para cezaları konusundada oldu belki orda JoR'in olayla ilgisi yoktur ama ciddi bir şekilde para cezası kesildi futbolculara ama sonradan koca klüp başkanı bile Sneijder&Selçuk gibi adamlara sözünü geçiremedi para cezalarını affettiler bu gerçekten onları düşürüyor başka birşey değil bu denli ciddi birşeye kalkışıyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın yok ben uysal davranayım diyorsanda önce para cezaları yağdırıp kadro dışı bırakıp sonradan affetmeyecesin

Eee Sinan-Poldi hatta Hamit bile hırsına yenik düşebilen adamlar ulan ben bağırayım çağırayım gidiyim önüme gelen yeri tekmeleyim ne olsa birşey olmuyor böyle bir uyarır geçerler diye bir kanı ya varırlarsa

Hayirdir yanlis birsey mi yazmisim?

Sen bu habere inaniyorsun kendini sorgula bence, beni degil.

Yo renktaş Sneijder savundu savunmadı demem yapmışta olabilir malum JoR'den daha fazla bile sözü geçiyordur bu klüpte adamın belkide
benim dediğim yine bir haberde Sneijder lafı geçiyor yine Hakan Delikanlı hemen yorumda ama Sneijder diye başlıyor bu benim söylediğim :k19:

hocam sen nerde top oynadın ben çapraz bağlarım kopana kadar oynadım u-18'e kadar ve kaptanlar asıl saha ici olaylarda yardımcı oluır diyelim bir oyuncu itiraz ediyor hakeme onu ordan çekip çıkaracak olan kaptandır veya kavga çıktı diyelim onları ayıracak olanda kaptandır

sırf sneijderi savunmak için mantıksız konusmaya gerek yok hocam sonuçta biz burda sneijdere sövsekte övsekte bir manası olmucak sneijderin babası gibi savunma veya övmeye gerek yok hepimiz fikirlerimizi soyliyelim tartışalım medeni bir şekilde bu yuzden forumdayız
Senin aciklamalarina gore cok alt amator gruplarda oynamissin ki ben profesyonellige yakin u(semi-prof) seviyede oynamisligim var, o senin dedigin gibi olmuyor hic.

Yo renktaş Sneijder savundu savunmadı demem yapmışta olabilir malum JoR'den daha fazla bile sözü geçiyordur bu klüpte adamın belkide
benim dediğim yine bir haberde Sneijder lafı geçiyor yine Hakan Delikanlı hemen yorumda ama Sneijder diye başlıyor bu benim söylediğim :k19:
Bunu ispat etmelisin yoksa pek ciddiye alinmaz. Herkes birsey uydurur ozm. Bende derim kulübü ne biliyim Aziz yönetiyor.

Dogrulari savunuyoruz sadece birsey uydurmadan. Akil var mantik var.

Tekrar ediyorum haberin yalan oldugu acikca belli

Yasin sneijderi aramis sanki adamlarin yaninda geziyorlarmis gibi muhabiler

Araya girmiş olacağım ama kaptanlar takımı ilgilendiren her türlü şeyle ilgili fikrini beyan edebilir bence bu otoriteye sahip olmalılar. Bak karar versinler demiyorum fikirlerini düşüncelerini kast ediyorum.

Kaptan gidip antrenöre bu tür konular ile ilgili fikrini veya düşüncesini iletebilir. Tabi mesela Terim gibi aşırı otoriter bir adam buni ayrı karşılayabilir Riek hoca gibi bir adam ayrı karşılayabilir.

Eğer böyle bir mesaj vermek istiyorsa bence JoR hocamız kadro dışı bırakmak gibi ciddi bir olay'a kalkışmadan yapsın bunu aynısı yazın para cezaları konusundada oldu belki orda JoR'in olayla ilgisi yoktur ama ciddi bir şekilde para cezası kesildi futbolculara ama sonradan koca klüp başkanı bile Sneijder&Selçuk gibi adamlara sözünü geçiremedi para cezalarını affettiler bu gerçekten onları düşürüyor başka birşey değil bu denli ciddi birşeye kalkışıyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın yok ben uysal davranayım diyorsanda önce para cezaları yağdırıp kadro dışı bırakıp sonradan affetmeyecesin

Eee Sinan-Poldi hatta Hamit bile hırsına yenik düşebilen adamlar ulan ben bağırayım çağırayım gidiyim önüme gelen yeri tekmeleyim ne olsa birşey olmuyor böyle bir uyarır geçerler diye bir kanı ya varırlarsa

ilk yazdigin bölüm ile ikinci bölüm bir birine zit olmus

iste önüme gelen yeri tekmeleyim nasil olsa birsey olmuyor düsüncesi olusmasin diye en azindan su anda bir ceza verildi

bu sefer hic ceza verilmeden konusulup affedilse önlerine gelen herseyi tekmelerler nasil olsa hic bisey olmuyor düsüncesi ile

bu cezanin süresi henüz belirsiz ortada olan tek sey önümüzdeki mactan sonra tekrar konusucaz

ben burda senin yazdigin gibi hic bir capsizlik görmüyorum aksine gayet orantili bir uygulama

Araya girmiş olacağım ama kaptanlar takımı ilgilendiren her türlü şeyle ilgili fikrini beyan edebilir bence bu otoriteye sahip olmalılar. Bak karar versinler demiyorum fikirlerini düşüncelerini kast ediyorum.

Kaptan gidip antrenöre bu tür konular ile ilgili fikrini veya düşüncesini iletebilir. Tabi mesela Terim gibi aşırı otoriter bir adam buni ayrı karşılayabilir Riek hoca gibi bir adam ayrı karşılayabilir.

Hocam araya girmek için forumdayız zaten herturlu fikrini beyan edebilirsin

Ben diğer mesajta dediğim gibi eğer Sneijder gidip Riekerinke soylemişse fikrini amenna ama diğer yöneticilerden birine söylemişse işte ozaman problem olur yoksa Sneijder gidip hocaya fikirini beyan ederse hiçbir problem yoktur bana gore

Zaten Fatih hocanın kızdığı şey Arda gidip başkan vekiline soylemişti problemini yoksa Fatih hocaya soylese direk problem olmazdı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt