Sneijder, Yasin Krizini Tatlıya Bağlayacak!

Bir nevi IBB maçını düşünerek Selçuk- De Jong yapmış olabilir diye düşündüm ben o an bu ikiliyi görmek için. Tolga kart yedi cezalı duruma düştü ya.

Tabi bu bir ihtimal sadece.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Olabilir diyeyim ama 20-25 dakika ne kadar etkili olur diye de düsünmeden edemiyorum

kaptanlık hakkında hem televizyon ve hem tecrubelerimle gordum eğer kaptan saha dışı olaylara çok karışıyorsa o adam gider ben örnek veriyorum United'da Keane Antalyada affedilmese Eto sen diyorsunki kaptan saha dışı olaylarda da çok fazla görev üstlenir eğer sen bu cumleyı soyluyorsan zaten futbolun fsi u su kalmaz ya sneijderi savunmak için mantıksız konusuyorsundur yada futbol hakkında çok fazla şeyi bildiğini sanıp birşey bilmiyorsundur

tecrübe konusuyor diyorsun da hiçde tecrübeli birisine benzemiyorsun hocam valla kusura bakma
Burada neden habire Sneijder den bahsetiyorsun onu cozemedim. Sorun Sneijder in kaptan olmasi mi sence? Isterse Selcuk olsun veya x bir oyuncu fark etmez. Sen bariz bir sekilde Sneider e savunmak icin sacmaldigimi dusunuyorsun kendini hakli cikarmak icin ama gercektrn bilmiyorsun kardesim .

Futbol u iyi takip edemedigin buradan belli. Kaptan sadece adam yere dustu git doktor cagir demesi icin o pazubandi takmaz. Ben genel anlamda bu islerin nasil yurudugunu soyluyorum. Eger yas olarak hatirlayabiliyorsan zamaninda Lincoln icin H.Sukur de onun sorunlarini hocasina anlattigini bilirsindir. Seni tatmin etmek icin yazmiyorum. Eger bu dunya boyle degildir diyorsan senin bilecegin sey ozaman kendin oyle futbolu yorumlamaya devam et.

Anladim

Sahsen ben hala hocaya güveniyorum her ne kadar hafta sonu de jong tolga degisikligi ile güvenim sarsilmis olsa bile

adamin simdiye kadar yaptigi dogrular yanlislardan fazla

Herseyi dogru yapamaz ama umarim dogrulari yanlislardan fazla olmaya devam eder

İnşallah sadece acemiliktendir ve tecrübe kazanınca dahada iyiye gider işler renktaş çünki bende çok sıkıldım artık her sezon her sezon Td değiştirmekten Arsenal'e bakıyorum ARSÈNE WENGER'e 96'dan beri katlanıyorlar JoR'de futbol anlayışı iyi ama özellikle maçı taraftarlardan bile daha iyi izliyor çok pasif kalıyor oyunu okuma doğru dakikalarda değişiklikler yapma veya forma adaleti konusunda zaten tüm inancımı yitirdim iyileşsinler Poldi-Sneijder_Selçuk-Ched sözleşmeleri bitene kadar banko 11 oynayacak gibi böyle giderse ilk geldiğindeki gibi adaletli dağıtmıyor formayı be reis bir maç 30 dakika kötü oynadı diye Linnes'i saha kenarında itekleyip bağırıp çağırıp oyundan almak adamı asmak çok kolay asıl bu yaptığını Selçuk-Sneijder-Poldi 1-2 yıldır kötü oynadığı oyun anlamında geriye götürdüğü halde ellemiyor be reis ya artık Poldi-Ched-Selçık-SEmih-Sabri-Hamit-Sneijder gibi adamlardan öyle tiksindim ki Jupp Heynckes gelsin bunları banko oynatırsa onu bile istemem be reis

kaptanlık hakkında hem televizyon ve hem tecrubelerimle gordum eğer kaptan saha dışı olaylara çok karışıyorsa o adam gider ben örnek veriyorum United'da Keane Antalyada affedilmese Eto sen diyorsunki kaptan saha dışı olaylarda da çok fazla görev üstlenir eğer sen bu cumleyı soyluyorsan zaten futbolun fsi u su kalmaz ya sneijderi savunmak için mantıksız konusuyorsundur yada futbol hakkında çok fazla şeyi bildiğini sanıp birşey bilmiyorsundur

tecrübe konusuyor diyorsun da hiçde tecrübeli birisine benzemiyorsun hocam valla kusura bakma

Kardeş bence sen kusura bakma ya adam diyorki sana gençliğimi futbol oynayarak geçirdim elbet biliyordur senden benden daha farklı şeyler.Kaptan gerekirse saha dışı olaylara karışır diğer futbolcuların dertlerini hoca'ya aktarır ama haber doğruysa gidip bunu yönetime iletecekse bu demektirdi JoR ben Wesley Sneijder olarak seni tınlamıyorum gider başkanla hallederim derdimi demek oluyor Sneijder kaptan olarak konuşabilir dediğim gibi saha dışı olayları yeri gelir hoca ile taktik bile tartışabilir o ama dediğimiz gibi hocayla gidip hocanın kararını başkana ispiyonlamak hocanın arkasından iş çevirmektir bu Sneijder'e düşmez

Burada neden habire Sneijder den bahsetiyorsun onu cozemedim. Sorun Sneijder in kaptan olmasi mi sence? Isterse Selcuk olsun veya x bir oyuncu fark etmez. Sen bariz bir sekilde Sneider e savunmak icin sacmaldigimi dusunuyorsun kendini hakli cikarmak icin ama gercektrn bilmiyorsun kardesim .

Futbol u iyi takip edemedigin buradan belli. Kaptan sadece adam yere dustu git doktor cagir demesi icin o pazubandi takmaz. Ben genel anlamda bu islerin nasil yurudugunu soyluyorum. Eger yas olarak hatirlayabiliyorsan zamaninda Lincoln icin H.Sukur de onun sorunlarini hocasina anlattigini bilirsindir. Seni tatmin etmek icin yazmiyorum. Eger bu dunya boyle degildir diyorsan senin bilecegin sey ozaman kendin oyle futbolu yorumlamaya devam et.

Ahh ulan ne Lincoln'dü be reis :cimbombom:

Sonuna kadar katılıyorum bu söylediklerine ayrıca eklemek istediğim birşey var olayları karakterleri ile bu takıma kaptanlık yapmak Sneijder&Selçuk'a değil Hakan Balta&Muslera'ya düşmesi lazımdı bence reis saha içindeki duruşları davranışları karakterleri ile benim kaptanım onlardır özellikle

21yaşındayım Beşiktaşın 100.yılında şampiyon oldugu günden beri net olarak hatırlarım , ve diğer postda kenan adlı arkadaşa dediğim gibi eğer hocasına soyluyorsa problem yok ama benım dediğim kaptanlıgın %95i saha içi %5i saha dışıdır ama sen bunun tersını soylersen kanıtlarıyla beraber cevap veririm . kaptanlıgın 10 gorevi varsa 9ü saha içi sadece 1i saha dışıdır o sahadışı olanda hocasıyla arasındadır he sen buna katılıyosan problem yok ama diğer türlü soyluyorsan o zaman "bana" gore yanlış biliyorsun .14-15 yaşımdan sonrada açık kanallarda her türlü futbolu izledim alman ingiliz ve en eski futbol forumlarından olan kumb redcafe ve grandoldteamde 2007de kurdugum hesaplar vardı. ben kendıme gore iyi bir futbol izleyicisi olduguma inanıyorum ve kaptanlık ile ilgili olan konu budur eğer sen farklı bir gorüş söylersen buna katılmam çunku benım kaptanlık tanımım üstte anlatıgım gibidir

Kardeş bence sen kusura bakma ya adam diyorki sana gençliğimi futbol oynayarak geçirdim elbet biliyordur senden benden daha farklı şeyler.Kaptan gerekirse saha dışı olaylara karışır diğer futbolcuların dertlerini hoca'ya aktarır ama haber doğruysa gidip bunu yönetime iletecekse bu demektirdi JoR ben Wesley Sneijder olarak seni tınlamıyorum gider başkanla hallederim derdimi demek oluyor Sneijder kaptan olarak konuşabilir dediğim gibi saha dışı olayları yeri gelir hoca ile taktik bile tartışabilir o ama dediğimiz gibi hocayla gidip hocanın kararını başkana ispiyonlamak hocanın arkasından iş çevirmektir bu Sneijder'e düşmez

zaten ben görmesem tecrube etmesem bunlara inanırım ama gel gelelim bunlar doğru değil adam diyorki kaptanlık sadece saha içi değildir diyor buna katılırım ama kaptanlıgın asıl amacı saha içidir t.direktor sahaya giremediği için onu orda temsil eden birisidir o kaptan ve saha dışındakı gorevı çok azdır yani bilmesem benide inandırcak ama diyorum kendı gozlerımle tecrubelerımle gordum bunları yoksa bende bilirim atmayı tutmayı ama her ne kadar internet ortamıda olsa kendı kısılıgımı ve neler yaşadağımı aktarıyorum

21yaşındayım Beşiktaşın 100.yılında şampiyon oldugu günden beri net olarak hatırlarım , ve diğer postda kenan adlı arkadaşa dediğim gibi eğer hocasına soyluyorsa problem yok ama benım dediğim kaptanlıgın %95i saha içi %5i saha dışıdır ama sen bunun tersını soylersen kanıtlarıyla beraber cevap veririm . kaptanlıgın 10 gorevi varsa 9ü saha içi sadece 1i saha dışıdır o sahadışı olanda hocasıyla arasındadır he sen buna katılıyosan problem yok ama diğer türlü soyluyorsan o zaman "bana" gore yanlış biliyorsun .14-15 yaşımdan sonrada açık kanallarda her türlü futbolu izledim alman ingiliz ve en eski futbol forumlarından olan kumb redcafe ve grandoldteamde 2007de kurdugum hesaplar vardı. ben kendıme gore iyi bir futbol izleyicisi olduguma inanıyorum ve kaptanlık ile ilgili olan konu budur eğer sen farklı bir gorüş söylersen buna katılmam çunku benım kaptanlık tanımım üstte anlatıgım gibidir

Simdi daha detayli anlatmana sevindim cunku goruyorum ki aslinda cok farkli da dusunmuyoruz. Yani tabiki kaptanin gorevi daha cok saha ici dir, ben zaten aksini iddaa etmedim ama diger yorumunda bana gore sanki saha disi olaylarina karisamaz gibi yorumlarken ben de bu boyle degil dedim. Yoksa habire saha disi olaylari yonetsin diye kimse kaptan secilmez.

Twittera gore Yasin kulubu devre arasi gitmekle tehdit etmis. Ulan gonderin sunuda adam gibi sag kanat alalim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahh ulan ne Lincoln'dü be reis :cimbombom:

Sonuna kadar katılıyorum bu söylediklerine ayrıca eklemek istediğim birşey var olayları karakterleri ile bu takıma kaptanlık yapmak Sneijder&Selçuk'a değil Hakan Balta&Muslera'ya düşmesi lazımdı bence reis saha içindeki duruşları davranışları karakterleri ile benim kaptanım onlardır özellikle
Muslera zaten direk kaptan olmasada, gonlumuzun efendisidir. Onun varligi zaten yetiyor, herkesin saygisini ve sevgisini kazanmis. Tam bir Legend.

Hocam araya girmek için forumdayız zaten herturlu fikrini beyan edebilirsin

Ben diğer mesajta dediğim gibi eğer Sneijder gidip Riekerinke soylemişse fikrini amenna ama diğer yöneticilerden birine söylemişse işte ozaman problem olur yoksa Sneijder gidip hocaya fikirini beyan ederse hiçbir problem yoktur bana gore

Zaten Fatih hocanın kızdığı şey Arda gidip başkan vekiline soylemişti problemini yoksa Fatih hocaya soylese direk problem olmazdı

Senin dedigin gibi yaptiysa ben de iyi bulmam bunu ama direkt yöneticiye gittigini sanmiyorum acikcasi.

Haberin sallama olduğu gayet açikken konunun hala güncel olmasi enteresan.

Geri
Üst Alt