Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Benim merak ettiğim başka bir husus daha var. Sneijder yollamak isteyen Özbek yönetimi değil de çok sevilen Aysal olsaydı, taraftarın tepkisi yine aynı olur muydu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim merak ettiğim başka bir husus daha var. Sneijder yollamak isteyen Özbek yönetimi değil de çok sevilen Aysal olsaydı, taraftarın tepkisi yine aynı olur muydu ?
Olmamış çocuğa don biçilmez kardeşim. Bu yönetim kimi gönderdiyse yerini dolduramadı. Sneijder Muslerayla birlikte gönderilecek son adamdı.
Konuya gelince, Sneijderi Galatasarayın menfaatleri için savunanlar Sneijdersporlu oluyorsa, başarısız ve birşey kanıtlamamış Tudoru savunanlar Tudorsporlu oluyor. Kimi savunmak daha mantıklı acaba, neyi belli olmayan Tudorumu, yoksa ne vereceği belli olan Sneijderimi?! Bu yüzden vazgeçelim bu tip benzetmelerden.
yaşın ufak herhaldesana öyle ismler yazarım o zamandan Galatasaray ı bırakırsın yeminle. Seneye başlarken, kadroları kıyaslasan nasıl şampiyon olduk diye şaşar Allah a bir kere daha şükrederdin.
siz değil misiniz futbolcuya dayalı düzen bitmeli diyen ?
siz değil misiniz tembel adamı kovun diyen ?
siz değil misiniz disiplinsiz adamı kadro dışı bırakın diyen ?
al işte cavanda tartıştı kovdu
takımın hepsi canhıraş çalışıyor
kimse kafasını kaldırıp ağzını açamıyor hepsi çalışıyor .
sneıjder'e ağır geldiyse defolur gider . gömlek değiştirir gibi teknik adam değişmek yok .
takımı almış planı elinde bırakın transferi yapsın göndersin alsın versin . sene sonu değerlendirirsiniz.
sneıjder varken sanki ne halt ettik ?
Hayirdir?ya bide sanki kampı izliyormuş gibi
çalışıyor diyorlar ya![]()