Sneijdersporlu musunuz Yoksa Galatasaraylı mı?

Benim merak ettiğim başka bir husus daha var. Sneijder yollamak isteyen Özbek yönetimi değil de çok sevilen Aysal olsaydı, taraftarın tepkisi yine aynı olur muydu ?

Benim merak ettiğim başka bir husus daha var. Sneijder yollamak isteyen Özbek yönetimi değil de çok sevilen Aysal olsaydı, taraftarın tepkisi yine aynı olur muydu ?

Olmamış çocuğa don biçilmez kardeşim. Bu yönetim kimi gönderdiyse yerini dolduramadı. Sneijder Muslerayla birlikte gönderilecek son adamdı.

Konuya gelince, Sneijderi Galatasarayın menfaatleri için savunanlar Sneijdersporlu oluyorsa, başarısız ve birşey kanıtlamamış Tudoru savunanlar Tudorsporlu oluyor. Kimi savunmak daha mantıklı acaba, neyi belli olmayan Tudorumu, yoksa ne vereceği belli olan Sneijderimi?! Bu yüzden vazgeçelim bu tip benzetmelerden.

Olmamış çocuğa don biçilmez kardeşim. Bu yönetim kimi gönderdiyse yerini dolduramadı. Sneijder Muslerayla birlikte gönderilecek son adamdı.

Konuya gelince, Sneijderi Galatasarayın menfaatleri için savunanlar Sneijdersporlu oluyorsa, başarısız ve birşey kanıtlamamış Tudoru savunanlar Tudorsporlu oluyor. Kimi savunmak daha mantıklı acaba, neyi belli olmayan Tudorumu, yoksa ne vereceği belli olan Sneijderimi?! Bu yüzden vazgeçelim bu tip benzetmelerden.

siz değil misiniz futbolcuya dayalı düzen bitmeli diyen ?
siz değil misiniz tembel adamı kovun diyen ?
siz değil misiniz disiplinsiz adamı kadro dışı bırakın diyen ?

al işte cavanda tartıştı kovdu
takımın hepsi canhıraş çalışıyor
kimse kafasını kaldırıp ağzını açamıyor hepsi çalışıyor .

sneıjder'e ağır geldiyse defolur gider . gömlek değiştirir gibi teknik adam değişmek yok .
takımı almış planı elinde bırakın transferi yapsın göndersin alsın versin . sene sonu değerlendirirsiniz.
sneıjder varken sanki ne halt ettik ?

yaşın ufak herhalde :D sana öyle ismler yazarım o zamandan Galatasaray ı bırakırsın yeminle. Seneye başlarken, kadroları kıyaslasan nasıl şampiyon olduk diye şaşar Allah a bir kere daha şükrederdin.

Engin Şişman, Galatasaraylılığımı sorgulaman hoş değil. Ayrıca akıl yaşa başa bakmaz, ne yaşlılar var hayatında bir halt başaramamış internette atar peşinde koşan boş klavye delikanlısı tipler. Yinede not: Yaşım ufak değil. Tartışmayı kişisel ve karaktersizleştirmek istemiyorum.

siz değil misiniz futbolcuya dayalı düzen bitmeli diyen ?
siz değil misiniz tembel adamı kovun diyen ?
siz değil misiniz disiplinsiz adamı kadro dışı bırakın diyen ?

al işte cavanda tartıştı kovdu
takımın hepsi canhıraş çalışıyor
kimse kafasını kaldırıp ağzını açamıyor hepsi çalışıyor .

sneıjder'e ağır geldiyse defolur gider . gömlek değiştirir gibi teknik adam değişmek yok .
takımı almış planı elinde bırakın transferi yapsın göndersin alsın versin . sene sonu değerlendirirsiniz.
sneıjder varken sanki ne halt ettik ?

Ne halt ettiklerimiz ortada Sneijderle.

Elhamdülillah Galatasaraylıyız ama bugün an itibariyle Sneijderspor kazandı Galatasaray kaybetti

Sneijdersporluyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya bide sanki kampı izliyormuş gibi
çalışıyor diyorlar ya :D

galatasaraylı olduğumuz için sneijderciyiz

yoksa sizde fbli angut olduğunuz için volkan demirelci misiniz

10706880_166194273555578_1008166705_n.jpg

bazı arkadaşlar taraftarlığı fazla abartmış. kafalarına göre oyuncu gitsin, yönetim değişsin vs istiyorlar. arkadaşlar hani size herşey taraftar için, en önemli şey taraftar, taraftar olmasa hiçbir şey olmaz deniyor ya... işte bunların hepsi yalan.

bu galatasaray dediğiniz; oyuncusuna, başkanına, antrenörüne rakiplerin sövemediği kadar sövdüğünüz kulüp var ya; işte o kulüp 112 yaşında. kim bilir ne badireler atlatmıştır, ne zorluklardan geçmiştir.

galarasaray stadını dolduracak 50 bin kişiyi de, forma satacak 500 bin kişiyi de bulur arkadaşlar.

yeri dolmayacak olan tarihtir, kültürdür, kuruluş vizyonudur. aysal, süren gibi başkanların katkıları; terim, ataman gibi hocaların yaşattıkları; sneijder'in fenere attığı 2 gol, selçuk'un son dakika frikiği.. bunların yeri dolmaz.

kendinizi fazla abartmayın, yeriniz dolar. sabah akşam akıl verip eleştirmeyeceksiniz; biraz da sahip çıkıp destek vereceksiniz. istediğiniz olmadı diye de galatasaraya trip atacaksanız: yallah kuşlara

çocuklar gibi işi benim babam senin babanı döver seviyesine düşürdüler.
inşallah portakal iyi oynar da ben de utanmaya razıyım ne diyeyim.
sizin gibi egolarım yok benim.

Galatasaraylıyım ve artık takımımı izlemek istiyorum. Her şerde bir hayır vardır derler, bu durum bu kadar kötü yönetildi evet ama belkide bu daha iyi bir diyaloğun başlangıcı olur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

koskoca Real Madrid bile Casillas gibi efsaneyle çok kötü ayrıldı. 2-3 senelik kaos sonrası bir basın toplantısıyla ayrıldılar. Sneijder bugün gitmez,yarın gider.Bu kulüpten nice oyuncular gitti ve belki bir avuç kadarıyla iyi ayrıldık.

Bülent Korkmaz,H.Şükür gibi oyuncularla bile kötü ayrıldık. Sneijder veya x oyuncu sevginiz Galatasaray sevginizin önüne geçmemeli.

Geri
Üst Alt