Soma'da Maden Faciası!

Hayatını kaybedenleri hızlı defnediyoruz diye övünüyorlar. Nasıl bir kafa yapınız var anlayamıyorum ki.

Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ: "Bugün türkiye bir noktaya geldi. Bakın 24 saatlik bir süre içerisinde hemen hemen 365 kişi tahliye edildi. Yaklaşık 274 kişi, bunlar alınmışlar... ve bunların yaklaşık 157 kişinin kimlik tespiti yapılmış; 101 kişi aileler teslim edilmiş. bugün bir kısmı defnedilmiş, ebedi dünyaya... yarın da bir kısmı aynı şekilde yapılacak.

Devlet çok hızlı çalışıyor. Kurumlar çok hızlı çalışıyor. Bundan sonra her kurum, her olayda çok hızlı çalışsın temennisinde bulunuyorum."

iğrenç

İşte insanlığın bu kadar kusura bakma. İkisi için de ağlayamıyorsan insanlığını kontrol ettir başkalarına beddua etmeden önce.

Erdoğan için söylediklerinin tüm haklılığını şu cümle alıp götürüyor işte.

Ne bettuğası lan hepsi doğru !!! sen ağlarsan ağla ben sana karışamam sende bana karışamazsın dostum ! Bizim hükümet gitsin mısırın somalinin bir taraflarını yalasın ağlasın AMA BİZİM ÜLKEDE OLAYLAR OLUNCA OLUR BÖYLE ŞEYLER DESİN ! SENİN GİBİLER TAYYİPİN DEDİKLERİNİ YUTAR AMA BENİM GİBİLER YUTMAZ !!! SANA UYARIM BENLE UĞRAŞMA SİNİRİM TEPEMDE

en onurlu, en şerefli, en haysiyetli insanlar yerin altında.

tam tersine onur, şeref, haysiyet, vicdan yoksunları en tepemizde.

Vatandasini doven basbakan :) 40 yil dusunsem aklima gelmezdi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Küfretsem alacağım cezaya değmez bu haysiyetsiz için

Bok çukurlarında olsun sonun çünkü fıtrat bunu gerektirir.

"Gelin bir de benim yanımda yuh çekin." deyip vatandaşa saldıran bir başbakanı savunanlara acıyorum

Güç kaybettikçe sağa sola saldırıyor.Bir ülkede kontrolünü yitirmiş bir başbakanı görevden alabilecek yetkiye sahip makam olmalı.

Belki de kurtarılmayı bekleyenlerin tek gördüğü şeydir bu. Karanlık çok kötü bir olay ve çok kötü bir gün... Allah yar ve yardımcımız olsun...

[attachment=10109:10269010_717867994936749_1947616523_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10269010_717867994936749_1947616523_n.webp
    10269010_717867994936749_1947616523_n.webp
    986 bayt · Görüntüleme: 508
zR023D.jpg

Yok artık diyorum

Kelimeler kiyafetsiz kalıyor.

Tmm teknolojik olarak gerideyiz insan hayatıda çok ucuz Allaha emanet çalışıyoruz ama bunu 150 yıl önceki olayla karşılaştırmak aptalliktan başka birşey değil ya adam çıktın konuşuyorsun devletimiz olarak Özür diliyoruz demek çokmu zor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eFZ-wjvR5F4[/media]

Ben çok şaşırmadım açıkçası.Fuat Avni bunu daha önceden açıklamıştı;

“BAŞBAKAN’DAN TOKAT DEĞİL, DAYAK BİLE YİYORLAR”

Başbakan Fuat Avni’yi elbette sevmiyordur ama yanındaki deşifre olmayan sizi seviyor mu. Hani kim olduğunu bilmediği sizi? Yakın mısınız?

Sevdiğini sanmıyorum. Kimi nasıl sevdiğini de bilmiyorum. Herkese bağıran sürekli azarlayan hatta galiz küfürler savuran biri kimi nasıl sever bilen yok. Ne olursa olsun itibarı sarsılmasın diye isimlerini anmamakla beraber bazılarının BB'den dayak yediklerini de biliyorum sadece tokat değil.

Arkadaşlar valla bu konuyu 3 gündür görüyorum daha ilk defa açıyorum çünkü görmek istemiyorum sinirlerim bozuluyor duygu karmaşası yaşıyorum ölü sayısını duydukça içeriden çıkan işçilerin söylediklerini duyunca ağlamaklı oluyorum ülkede yas ilan edilmiş fakat hala yayın yapan kurumlar daha doğrusu yanlı yayın yapan kurumlar olaya iyi yanından bakmaya çalışıyor burda hiç birşeyin iyi yanı yok arkadaşlar bu bir katliamdır bakanın açıkladığı gibi neyseki iyi haber 15 yaşında değil 19 yaşındaymış o çocuk diyip sevindirici haber demek saçma insan öldü yaşı10 olsa ne olur 70 olsa ne olur şuan 282 diyorlar içeride çıkanları hepsi en az 400 kişi daha var diyor içerde 3. güne geldik kazadan ve kala daha ne yangın söndürüldü nede diğer katlara girelebildi devletimiz korkudan dışarıdan destek isteyemiyor çünkü acı gerçekler ortaya çıkacaktır kurtarma ekiplerimiz yetersizdir itfaiyelerimizde bir gaz maskesi dahi yoktur içeriye girmek için bu kadar aciz bir yönetim var 15 gün önce incelenmesi için meclise gelip meclisten geri dönen yasada Soma ile ilgili tek kelime yoktur diyor boş bakan sona o konuşmayıda eklicem ve SOMA ya reklam için giden kendine rant sağlayan insanlardanda nefret ediyorum orda insanlar can halinde gerçi reklam için gidenleri halk oraya sokmuyor sokmamalıda bunu bir siyasi propagandayada çevirmemek gerekir tansiyon gün geçtikçe yükselmektedir aylık 900 lira maaş için canlarını riske atıyor bu ülkede insanlar ama sorsak avrupanın en hızlı büyüyen ülkesiyiz evet doğru en hızlı büyüyen ülkesiyiz çünkü 100 olan bir değeri 101 yapınca %1 büyümüş olursun ama biz 0.1 olduğumuz için 0.3 büyüdük mü %2 büyümüş oluyoruz çalışma şartları kaçak ,sigortası çalışma oranına bakarsak Afrika ülkelerinden hiçbir farkımız olmadığını görüyoruz Almanya'da son 40 yılda ağır işlerde çalışmada ölüm sayısı 3 iken bizim son 10 yılda 1000 ölüden fazladır sonra biz kendimizi avrupa ile kıyaslıyoruz büyüyoruz diyoruz bizim büyümüş halimiz işte bu 1 maden içine girilmeden denetim olan , içine girilmeden içerideki yangının sebebi bilinen , içine girilmeden içerideki ölü ve sağ sayısı bilinen birde Şili denilen belki haritada dahi gösteremiceğimiz bir ülkenin yerin 700 metre yerin altındaki 33 kişi için 69 gün çalışma ile kurtarma yapıldı. Şili bayram yeri gibi - Dünya Genel- ntvmsnbc.com Buda içinde SOMA adı geçmeyen meclisteki konuşma:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KzoM35Jwzxk[/media]

Geri
Üst Alt