Soma'da Maden Faciası!

bb bana tokat attı diyen çocuğa devlet büyüğüne hakaretten dava açılmış (3 yıl)

Sayın başbakanımızın " İsrail menisi " şeklinde igrenç bir lafına esin kaynagı olan bu adamlar bayragımızı açmışlar

Bnx9r15IYAAQ42Q.jpg

Arap kardeşlerimiz nerede, bilen var mı ??

Sadece şu lafı ettiğin için cevap verme gereği duydum. Başka taziye mesajları da var da gerek duymadım. Yani bunlara gerek yok sadece bir tanesi ile yetineyim. Görmek istersen görebilirsin.

Madenciler için Gazze'de gıyabi cenaze namazı kılındı - Anadolu Ajansı

rte israil dölü falan demedi arkadaş haklı olduğumuz konuda element uydurup yalancı çıkmayı ne çok seviyorsunuz

maccabi electra taraftarını da kutlarım

abi milyonlarca insan yanlıs dinlemis, bir sen dogru dinlemişsin. Eyv

ya adamın anti semitist olmadığını söylemiyorum ama orada söylediği laf bu değil, milyonlar dediğin twitter ve ekşi sözlük trolleriyse onlardan iyi duyacağım aşikar, herif kendi seçmenine tokat atmış asıl mesele buyken siz tam duymadığınız bir şeyden başka bir cümle uydurup akkoyunların bunu yalanlamasına çanak tutuyorsunuz o milyonlar olarak

ırkçılık yapan adamı ırkçılık yaparak eleştirmek neyin kafasıdır biri bana bunu açıklasın

Dun cnnturk yaptigimiz arastirmalara gore kalan 2 galeri de 16 isci var diyordu,bakan 18 dedi bence dogrudur.

Kafalar iyice karıştı ya işin içinden çıkamıyorum cidden. Ölen insanların bu kadar kolay şekilde saklanması mümkün mü aileleri ses çıkarmaz mı ya da bize mi yansıtılmadı.

almanya da çalışan türk maden işçisiyle ilgili bir haberi okudum bugün.adam bana göre kaza olma ihtimali 0 diyor.devlet ona bu güveni vermiş.bizim buradakiler bile bile ölüme gidiyor resmen.

Ya zaten insanları milliyetleri,dinleri,dilleri gibi özelliklerden dolayı genellemek çok yanlış.

Sadece iki ayrım yapılabilir İyi ve kötü insan olmak üzere.

Fotoğraf içinse helal olsun diyorum :)

Çok sevdiği arap ülkelerinin neden duyarsız kaldıgını merak ediyoruz, mısırlı çocuk için agladı somada yüregi yanan vatandaşa tokat attı

ben sana yazmadım kardeşim yazdığım kişi biliyor kendisini ayrıca yönetimlerle halkı bir tutamazsın yöneticiler devlet nezdinde açıklama taziye mesajı yayınlamıyor diye halkta üzülmüyor anlamına gelmiyor

Çok sevdiği arap ülkelerinin neden duyarsız kaldıgını merak ediyoruz, mısırlı çocuk için agladı somada yüregi yanan vatandaşa tokat attı

Dediğim gibi renktaş. O tokat kendi ayıbı. Ama bu Mısır'daki vehamet duruma ağlaması ile tevil edilemez. Arap ülkelerinden gördüğüm kadarıyla Suriye, Mısır, S.Arabistan dışında hemen hepsi taziye vb. dileklerini iletti.

Zaten bahsettiğim 3 ülkede iktidarda olanların kim olduğu malum. Taziyeleri bile kendilerine kalsın.

Bu tür ayrımlara gerek yok. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi iyi ırk kötü ırk değil de iyi insan kötü insan diye bakmakta fayda var.

Geri
Üst Alt