Son Yılların En Büyük Rezilliği!

Kilit please

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

puan olarak geride olsak veya sezonun ilk yarısı olsa anlarım dediğini ama şu anda beraberliğe sevinmemek şovdur,başka bir şey değil.

Geçin o büyüklük vs. ayaklarını.

Abartılacak bir şey değil. Şu Hıncal Uluç abartmalarından kurtulamayanlar var hala. O kadar yanlış bir adam örnek alınıyor ki...

Tabii ki sevineceksin lan. Ben yenilmediğimiz için seviniyorum. Yenilebilirdik de. Yenebilirdik de. Yensek inanılmaz mutlu olacaktım ama olmadı. Bu maçın Fenerbahçe maçı olmasının yanında artık son haftalara giriyor olmamız ve olası bir mağlubiyetin bizi çok farklı noktalara götürecek olmasıydı. Şükür ki bunu atlattık. Artık rakiplerimiz bizim sahamıza gelecek. Artık ipler bizim elimizde ve takım daha istekli oynuyor. Mutlular da tabii ki paylaşacaklar bunu. Gomis Türkçe marş söylüyor diğer oyuncular ona katılıyor. Bu birliği ve coşkuyu gösterir. Bu da şampiyonluğu getirir. Bırakın Ahmet Çakar ne derse desin.

ya ne feneri
biz şampiyonluk yolunda oynadığımız iyi oyuna seviniyoruz aldığımız puana seviniyoruz
rakibinle puan farkını indirtmedin
hala boş yapıyorsunuz

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen ne anlatıyorsun biz aldığımız 1 puanımı eleştiriyoruz burada?Eleştirilen şey belli tamam 1 puan kabul edilebilir ancak bunda sevinilecek bayram edilecek birşeyde yok, zaten şampiyon olmak istiyorsan bu maçlarda puan kaybın minimum olmalı.

Sen daha ne anlatılmak istediğini anlamadan yok rakibimizle puan farkını koruduk yok iyi oynadık diyorsun.Önce oku sonra yorum yap

Sen ne anlatıyorsun biz aldığımız 1 puanımı eleştiriyoruz burada?Eleştirilen şey belli tamam 1 puan kabul edilebilir ancak bunda sevinilecek bayram edilecek birşeyde yok, zaten şampiyon olmak istiyorsan bu maçlarda puan kaybın minimum olmalı.

Sen daha ne anlatılmak istediğini anlamadan yok rakibimizle puan farkını koruduk yok iyi oynadık diyorsun.Önce oku sonra yorum yap
fb deplasmanından 1 puanla dönen gs takım otobüsünde yumruklar konuştu. muslera tolgayı dövdü, rodrigues feghouli'ye daldı ve gs şampiyonluk yarışından çekilme kararı aldı

Öneri: Foruma derdinizi seveyim butonu konulması.

Dünkü maçtan önce herkes Trabzon,Başak ve Tinerspor maçları ne olur acaba kaç puanla çıkarız diyordu. Şimdi çoğu kişi koyar geçeriz modunda. Bu da dün sahadaki duruşun eseri.

motivasyon kadar önemli bir şey yok sporda. yüzlerimiz gülmeli, takım inanıyor şampiyonluğa. bu sevinç onun görüntüsü. takım yarıştan kopup sevinse ben de eleştirirdim.

Motivasyon önemlidir ancak herşey makul ölçüde olmak zorundadır aşırı motivasyon rehavet getirir.Biz kadıköyde yenilmedik motivasyonu ile rahatlamak kredi kazandıklarını sanmak gibi bir durum çıkar ortaya.

Bu maçın sonucu abartılmamalı ve aynı şekilde yola devam edilmeli.Bu maçla ilgili olarak en makul davranış bu olmalı.Bayram ilan etmek değil.

Adamlar sampiyonluk yolunda rakibinin birini birazda olsa devre disi birakmis iyi futbol oyniyarak, futbolcular dogal olarak ona sevinmislerdir, 1 puan aldik yenilmedik diye degildir bu sevinc.

Aynen cenaze marşı çalıp yumurtalı protestoyla karşılanıp kalan maçalara da orda feneri yenemedik lig bitti diyip moral ve motivasyon açısından salmaları lazımdı.Ve yenmek içinde baya fırsatlar geçti elimize ama bunun adı isteksizlik değil becerisizlik.Beraberliği sevinmek diye bişeyde yok, olay şu fenerle puan farkını koruduk ve şansını baya bi azalttık, bjk ve basak la kapatmamız zor olan bi ikili averaj var onlardanda 3 puan öndeydik kayıp halinde üstümüzdelerdi direk yani o küçümsediğiniz 1 puan bizi şampiyon yapacak belkide

rezilliğin dik alası.

neye seviniyorlar bunlar ?

şampiyon olamazlarsa bu görüntülerle beraber çok ağır küfür yiyecekler.

Rezalet derhal yönetim istifa etmeli Fatih terim kovulmalı gomis fernando muslera sözleşmeleri fesh edilmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Utanc verici bir durum gerçekten.
Beraberliği bukadar kutlamanın alemi yok şampiyonluğu garanti altına almadıysan. Anadolu kulüp değilsin. Ama abartılacak durumda değil okadar. Biz taraftarın ve kulübün sorunu olur bu ancak. Onun bunun kuşların ilk önce kendi kapıların önünü baksınlar. Özelikle bjk... Herifler sekiz yedi diye bayram etti be

Dünkü maçtan önce herkes Trabzon,Başak ve Tinerspor maçları ne olur acaba kaç puanla çıkarız diyordu. Şimdi çoğu kişi koyar geçeriz modunda. Bu da dün sahadaki duruşun eseri.
En doğru yorum

Şimdi tudor'lu Galatasaray olsa ezile ezile berabere kalsak kimse bu kadar olumlu olmazdı.
İnsanlar bir ışık görüyo bunun fener bjk maçları ile bir ilgisi yok

TapaTalK

Yenseydik şampiyon olmayacaktık, yenilseydik de şampiyonluk gitmeyecekti, daha oynanacak 8 maç var, bence de öyle çok sevinilecek bir şey yok ortada.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu arkadas ne bi puani dün aksamki mac 1 puandan ve yenmekten de öteye gidiyor.
galibiyetten beterini yaptik resmen ezidk bence.
20 senedir orda öyle futbol oynadigimizi hatirlamiyorum.
elbette oyna sevinecekler.

hala durumu anlamayanlar var beraberlige sevindiginden degil, oynanan oyuna maca seviniyor oyuncular.
ve buda haklari yani.
nagatomo tek basina bayram yapasa hakki, adam tek basina idare etti bunlari.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt