- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Kilit please
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne feneribiz fenermiyiz kardeş 19 yıldır orada kazanamayan takım beraberliğe seviniyorsa biz daha 100 yıl daha orada kazanamayız.
ya ne feneri
biz şampiyonluk yolunda oynadığımız iyi oyuna seviniyoruz aldığımız puana seviniyoruz
rakibinle puan farkını indirtmedin
hala boş yapıyorsunuz
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fb deplasmanından 1 puanla dönen gs takım otobüsünde yumruklar konuştu. muslera tolgayı dövdü, rodrigues feghouli'ye daldı ve gs şampiyonluk yarışından çekilme kararı aldıSen ne anlatıyorsun biz aldığımız 1 puanımı eleştiriyoruz burada?Eleştirilen şey belli tamam 1 puan kabul edilebilir ancak bunda sevinilecek bayram edilecek birşeyde yok, zaten şampiyon olmak istiyorsan bu maçlarda puan kaybın minimum olmalı.
Sen daha ne anlatılmak istediğini anlamadan yok rakibimizle puan farkını koruduk yok iyi oynadık diyorsun.Önce oku sonra yorum yap
fb deplasmanından 1 puanla dönen gs takım otobüsünde yumruklar konuştu. muslera tolgayı dövdü, rodrigues feghouli'ye daldı ve gs şampiyonluk yarışından çekilme kararı aldı
motivasyon kadar önemli bir şey yok sporda. yüzlerimiz gülmeli, takım inanıyor şampiyonluğa. bu sevinç onun görüntüsü. takım yarıştan kopup sevinse ben de eleştirirdim.Bu konuyu savunanların yorumlarından senin anladığın buysa eğer fazla konuşmaya gerek yok.
motivasyon kadar önemli bir şey yok sporda. yüzlerimiz gülmeli, takım inanıyor şampiyonluğa. bu sevinç onun görüntüsü. takım yarıştan kopup sevinse ben de eleştirirdim.
En doğru yorumDünkü maçtan önce herkes Trabzon,Başak ve Tinerspor maçları ne olur acaba kaç puanla çıkarız diyordu. Şimdi çoğu kişi koyar geçeriz modunda. Bu da dün sahadaki duruşun eseri.